Şimdi Ara

Ekranımdan Tiz Bir Ses Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HD 5450 Pentium 4 531 Windows 7 64Bit eski pc'mde ekranı AOC E943FWSK LED. bu ekrandan çok tiz bir cıııııızzzzzzzzz diye bir ses geliyor. normal midir acaba?

• Bende de yaklaşınca oluyor ama rahatsız edici düzeyde değil. Hep olan bir şey mi acaba?
  • Haporlorden geliyor obilir mesela ekranda dahili hoparlör varmı ekrandan ses gelmesi pek önemli değil kafanda takma
  • Ben de bir anda başlayan cısss diye ses duydum,sonra monitör söndü.Entegre yanmış,kondanstörler şişmişti Ama bi' anda başlayıp başlayıp 10 saniye kadar sürdü,uzun süren bi' şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Bende de yaklaşınca oluyor ama rahatsız edici düzeyde değil. Hep olan bir şey mi acaba?

her zaman hocam. oyun açarken falan sesi değişiyor kalınlaşıyor inceleşiyor sesli ortamda duyulmuyor ama.

@KaleyDeskop

hayır dahili değil. ama bi yetkili servise sormayı düşünüyorum. bu gün de hd7850 li sistemde denedim gene aynı hep ince bir ses fark ediliyor sessiz ortamda. hoparlörden de değil bildiğiniz ekrandan geliyor ses

edit: yazım hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 8 Nisan 2013; 19:20:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasadan çok ses geliyor
    12 yıl önce açıldı
    ses tek hoparlörden geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.