Şimdi Ara

Ekranım Yan Döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu konularda çok bilgili değilim, bu nedenle yardım istemek zorunda kaldım. Hiçbir şey yapmamama rağmen bu sabah pcyi açınca ekranın yan döndüğünü gördüm. Demek istediğim, ekran sağa doğru 90 derece dönmüş. Başlat çubuğu alttayken, sol tarafa gelmiş ve şu an yazıları yukarıdan aşağıya görüyorum. Okuyabilmek için başımı sağa çevirmem gerekiyor. Boynum ağrıdı yan bakmaktan. Ekran ayarlarına baktım ekrandan, bütün ayarları denedim ama öyle bir ayar göremedim. Denetim Masası'ndan da baktım ama bir türlü bulamadım. Bileniniz varsa acil yardım lütfen, çok ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay_parcasi -- 21 Eylül 2007; 16:07:11 >

• dostum

saatin bulunduğu alanda ekran kartının ayarlar menüsü vardır.oradan düzeltebilirsin

sağ tıklayarak ayarlara ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıLdanAdaM -- 21 Eylül 2007; 16:11:29 >
  • Çok sağ olun forumda aradım ve bu sorunun yanıtını buldum sağ tuş ile grafik ayarlarını düzeltince düzeldi. Çok sağ olun, arama yapmadan açtığım için özür dilerim bu arada silinirse sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.