Şimdi Ara

ekranım sararıyor problem ne olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benzer bir konu açmıştım ama hiç bir şey elde edemedim ve yeniden açmak zorunda kaldım!!!!
    ekranıma birden bire sarı bir perde iniyor renkler matlaşıyor kablolarla oynayınca bazen düzeliyor bazense isyan ettiriyor ne yapmam lazım lütfen açıklayıcı bir şekilde
    birde degauss diye bişi önerdiler ama ne olduğunu bilmiyorum

[/center]

• Monitör Garantili ise ne duruyorsun ... Yok eğer değilse zannedersem sonu yaklaşıyor
    Eşeğe eşek dersin eşek bile utanır,insana eşek dersin şaka diye sırıtır...
  • monitöründe ayar düğmelerinin olduğu yerde DEG isimli bir düğme olması lazım ters n harfinin üstüne / işareti konmuş gibi bir simgesi var. onu demişler sana degaus diye ama faydasını göreceğini sanmıyorum.
  • degaus un fazla bi faydası yok... ya aynı sorun bende de oldu...ama benimki sarı diil kırmızı...hata benim bi arkadaşınki de sarardı...hadi onunki eski...ya benimki 2 senelik daha yaaa...marka GENESIS...sakın almayın... Ya garantisi biteli 12 gün oldu ve bozuldu... Bi ara tamir ettirecem.Bu arada benimki kablolarla oynayınca geçmio...Walla depresyona girdim yaaa...
  • garanti süresi bitmiş ve eli lehime yatkın arkadaşlar için söylüyorum monütörü açın tüpü yü üstü yatırdığınızda yukarıda kalan bi devre var anakarttan ayrı orada soğutucuya bağlı elemanın bacaklarında soğuk lehim olabilir.kolay gelsin
    Güneşte kalması sorun olur mu?
    12 yıl önce açıldı
    Oyun Sonrası Ekran Kararma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.