Şimdi Ara

Ekranım hareket ediyor yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 15 gündür ekranımda sık sık dikey hareketlenmeler oluyor, bu titreşim değil sanki, zira titreşin deyince aklıma ekranın titremesi geliyor bu öyle değil, sanki dışardan bir etkilenme oluyor ve ekrandaki sayfa kayacakmış gibi yukarı aşağı hareket edip sonra normale dönüyor, virüs taraması yapıyorum virüs yok, ekran ayarlarını yeniden yaptım fakat netice değişmedi,
    yardımınıza ihtiyacım var,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 1 Mart 2014; 14:14:29 >

• bence yine de yazılımsal ve virüs ya da benzeri şeylerdir. format atın bi ya da sistemi geri yükleyin devam ederse ekranınızda problem vardır diyebilriz.
  • hocam laptop mu cıhazınız
  • Bilgisayarım masaüstü,
    Gigabyte H61M DS2
    İşlemcim:İntel core i3 2120 3.30 GHz
    Ekran Kartı :AMD Radeon HD 7770
    Ram:4 GB
    Aslında bende sizin gibi düşünüyorum bu gün tekrar format atacağım.
    Şüphelendiğin bir şey daha var. olay sadece internet ortamında oluyor ve internette açtığım sayfa bu şekilde adına titrememi dersiniz ki bu titremeye benzemiyor, Format atıp güncelleme yaptıktan sonra başladı,
    Tekrar format atıp bir süre güncelleme yapmadan deneyeceğim, bakalım düzelecek mi ? Güncellemenin böyle bir şey yapacağına pek ihtimal vermesemde deneyeceğim.
    Olayın sadece internet ortamında olması Kaspersky 2013 de sebep olabilirmi şüphesini getiriyor.
    Bakalım her ihtimali deneyeceğim. Neticeyi burada size yazarım.
    Saygılarımla...
  • Format attım arkadaşlar ancak buna rağmen eskisi kadar sık olmasada formattan sonra 1-2 kez yine ayni şey oldu.
    Saygılarımla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.