Şimdi Ara

Ekranı Kırık ve Sorunlu Turkcell T50

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 09.08.2014 faturalı Turkcell T50 satılıktır.

DİKKAT!!! ekran kırık ancak dokunmatik ve ekran tam olarak çalışıyor.Sorun şu ki ekranın komple değişmesi lazım sadece en üst katmanı değiştiririm gibi bir durum yok.

Power tuşunun dış plastiği yok,galiba flex denilen kısmı.TELEFONU YAZILIM İÇİN KURCALARKEN POWER TUŞU DA GİTTİ!!!!

Android tamamen GÖÇMÜŞ durumda.Nasıl oldu derseniz.Cihazı rootladım,turkcell uygulamalarını komple sildim ve daha sonra resmi Turkcell update'i yaptım ve uzun süre öyle kullandım.

Telefon değişikliği sebebiyle factory reset atınca afalladı yavrucak ve şimdi Turkcell ekranında melül melül bakıyor.Son factory reset'e kadar hiç sorunsuz çalışıyordu.Batarya falan çok iyi durumda.

Fatura pdf olarak var ve eşantiyon gibi bir şey olduğu için kurumsal çıkışlı ve 1 tl yazıyor faturada.Zaten bu hataların hiç birini garantiden yaptıramazsınız.

Şarj verilmeyecek!!!!

Orijinal kulaklığı duruyor.

Cihaz için artık 100 tl. istiyorum.

ARIZALI ve İŞLETİM SİSTEMİ ÇALIŞMAYAN bir cihaz,ona göre düşünüp teklif veriniz.

Ekranı Kırık ve Sorunlu Turkcell T50 Ekranı Kırık ve Sorunlu Turkcell T50 Ekranı Kırık ve Sorunlu Turkcell T50 Ekranı Kırık ve Sorunlu Turkcell T50 Ekranı Kırık ve Sorunlu Turkcell T50
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatti -- 24 Haziran 2015; 20:23:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kutusu varmıdır özelden mesaj atamadım siz atabilir misiniz son rakam bilgisini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son ne olur ciddi aliciyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.