Şimdi Ara

SU SOĞUTMALI 5700XT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SU SOĞUTMALI 5700XT

MSI 5700 XT MECH OC. Üzerine NZXT Kraken G12 aparatı sayesinde Corsair H110 takılmış halde satılıktır. KFG YOK.

Forumdan sıfır olarak almıştım.Soğutması ve sesi beni memnun etmedi,su soğutma taktım.

G12 aparatının üzerine pwm arctic 92 mm takılmıştır.Kendi fanı 3 pin ve daha zayıftı. Ürünlerin tüm vida, aparat ne varsa tamdır.corsair h110 nelere uyar hatırlamıyorum.Garanti vermiyorum uyacağına.Radyatör falan eziksiz,sağlam,açılmamış,ellenmemiş.

Sıcaklıklar Gpu:En ağır yükte,uzun süre sonunda 55 derece altında, Gpu Hotspot:80 derece altında kalmaktadır. Kullandığınız kasaya bağlı farklı durumlar oluşabilir.

BURASI ÖNEMLİ!!!! SORUNLARI:

1.MEMORY CHIPLERİN ÜZERİNDE HEATSİNK YOK DOLAYISIYLA RAMLER 90 DERECE VE ÜZERİNE ÇIKIYOR.BEN TAKMADIM ZATEN ÇOK DAR ALAN VAR TAKMAK ZOR OLACAKTIR.

2.KENDİ SOĞUTUCUSU DURUYOR ANCAK THERMAL PADLER YOK.ONU TAKMAK İSTERSENİZ THERMAL PAD ALMAK ZORUNDASINIZ.

3. KENDİ SOĞUTUCUSUNU TAKARSANIZ YÜKSEK SICAKLIKLAR VE SAÇ KURUTMA MAKİNASI SESİNE HAZIR OLUN.

Elden teslime daha uygun.

FİYAT HEPSİ BİR ARADA 4000 TL'DİR

SU SOĞUTMALI 5700XT

SU SOĞUTMALI 5700XT

SU SOĞUTMALI 5700XT

SU SOĞUTMALI 5700XT

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıvı sogutma alınır
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.