Şimdi Ara

EKRANI KIRIK LAPTOPA FORMAT ATMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop ekranı kırıldı. Hiç görüntü yok. Harici monitöre bağlayıp sorunsuz kullanıyorum ama format atmaya çalıştığım zaman monitöre görüntü gelmiyor. Bir sürü forum gezdim net çözüme ulaşamadım. Yardımlarınızı bekliyorum

• Eski bir masaüstü pc var elimde. HDD yi oraya takıp formatlasam sıkıntı çıkarırmı? Daha doğrusu böyle birşey mümkün mü?
  • aydogankrbk A kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Açıkcası pek pc den anlayan biri değilim ancak bildiğim kadarıyla böyle birşey mümkün deneyebilirsin
  • format esnasında bazı monitörler malesef çalışmamakta başka bir monitörde deneyip gözlemleyibilirsiniz ayrıca illa format atmam gerek diyorsanız çoğu zaman olumsuzlukla sonuçlanmasa bile arada sorun çıkaran bir yöntem var oda hdd ye başka bir pc de format atmak ardından diğer pc ye hdd yi takmak win10 otomatik onarıma alır yüksek ihtimal ve açar açtığında sizde sıfırlama işlemi yapıp sıfır formatmış gibi kullanabilirsiniz emin olmak içinde driverleri kontrol eder işlemleri tamamlamış olursunuz elinizdeki panelin kodu var ise belki elimde vardır yaptırmak istiyorsanız
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    monitörden mönitöre değişir mi diyorsunuz? Lcd monitör var vga girişli. Daha yeni model mi bulayım daha eski mi? Tüplü gibi
  • aydogankrbk A kullanıcısına yanıt
    monitörden monitöre değişebilir hatta laptopton laptopa da değişir bu durum denemeden bilemeyiz ancak laptopta fn tuşunu kullanarak monitöre geçiş yapma olayı var onuda deneyebilirsiniz bazı laptoplarda bunların hiçbiri işe yaramıyor malesef bu yüzden laptopu söküyoruz ekran kablosunu çıkarınca görüntüyü aktaracak yer bulamayıp monitöre veriyor görüntüyü en temiz çözüm benim için
  • notebook un vga çıkışından bağlarsan görüntü alabilirsin, hdmı ile format aşamalarını geçemezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bildiğim kadarı ile başka pc de format atıp kendi bilgisayarına takınca mavi ekran hatasına düşüp windows açılmaz vga ile bağlarsanız görüntü gelebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.