Şimdi Ara

Ekranı kapattığımda mobil veriyi otomatik kapatan proğram var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung Galaxy S2 kullanıyorum bataryamı yeni almama rağmen şarj problemleri yaşıyorum.
    Geçen gün bir arkadaş Asus almış onun orjinalinde bir proğram ekranı kapattığınız zaman wi-fi ve mobil veriyi otomatik kapatıyor bana da buna benzer bir uygulama lâzım
    Juice defender tavsiye edildi yükledim ama ya ayarlarında bir sıkıntı var ya da faydası yok örneğin juice defender yükledikten sonra eşimin telefonundan whatsapp'a girip kendime mesaj gönderdiğim zaman ekran kapalı olsa bile bildirimler geliyor Bu da demek oluyorki Juice defender uyku modunda mobil veriyi otomatik kapatmıyor
    Ben öyle bir proğram arıyorum ki telefonun ekranını kapattığımda mobil veriyi tamamen kapatsın sosyal medyadan bildirimler gelmesin telefon ekranını açtığım zaman hemen interneti otomatik olarak açsın ve bana bildirimleri göstersin bu tarz bir uygulama var mı?

• Bulan bana da haber edebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi dikkatimi çekti Juice defender gerçekten mobil veriyi kendisi otomatik kapatıyor benim telefonda wifi açık kaldığı için bildirimler gelmeye devam ediyormuş yani proğram sadece mobil veriyi kapatabiliyor wifi açık ise onu kapatamıyor. Zaten benim istediğimde buydu bu arada @Yürüyen Ölü nickli arkadaşa da teşekkür ederim önerdiği proğramı internetten biraz inceledim aynen Juice defender proğramının görevini yerine getiriyor yazılımı yapanda bir Türk kardeşimiz Juice defender'i silip APN4APSS yüklemeyi düşünüyorum...

@samtiger

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    NİCE İNSANLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK
    NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimone kullanıcısına yanıt
    Hocam Du Battery'i deneyin bakalım. Cihaz ekranı kapanndığın veri trafiğini otomatik kapatıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.