Şimdi Ara

Ekrandaki karışık çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bilgisayardan az müzik dinledim sonrasında kapadım fakat sabah açtıgımda ise değişik bi sorunla karsılastım
    Sorun ekranda karmaşık ve sürekli değişen çizgilerin olmasıydı 2 tane işletim sisteminde denedim fakat ikisindede aynı sonuç farklı monitörlerde denedim fakat değişen hiç bir şey olmadı.
    Ekran kartım : ATI Radeon HD 4650

Sorun neyle alakalıdır ve nasıl çözerim?

Ekrandaki karışık çizgilerEkrandaki karışık çizgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanMS -- 23 Ocak 2017; 9:27:5 >

• Lutfen yardim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanMS F kullanıcısına yanıt
    1- Ekran kartı
    2- Dönüştürücüler
    3- Anakart
    4- Isı Problemleri
    5- işlemci
    6- topraklama

Uzaktan kesin şundandır demek faydalı bir yorum olmaz , Bilgisayardaki ısı derecelerini (anakart-işlemci-Ekran kartı)gözlemle ters giden birşey varmı diye ,imkânın varsa farklı ekran kartını sorun yaşadığın bilgisayara tak ve driverlarını kur (DDU (display driver uninstaller) proğramını kullan daha sonra yeni taktığın ekran kartı sürücüsünü yükle) uyguladığın ve aldığın sonuçları buraya yazarsan çemberi biraz daha daraltarak daha faydalı yorumlar yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 19 Mart 2016; 17:31:13 >
  • Sorun ne ile ilgili bulabilmiş değilim ama bazen kapadıgımda açılmıyor hatta şimdi açılmıyor pcyi açınca guc ışığı yanıyor hdd ışığı sadece 2 saniye yanıyor sonrasında tepki vermiyor tahminimce ekran kartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Extrem Gamer Gerekenleri yazmış, onları denediysen sorun ekran kartındadır, son olarak ekran kartını farklı bir bilgisayarda dene aynı ise ekran kartı gitmiştir onun içinde fırınlama yapılıyor googleden bakabilirsin.
  • Laptop ekran kartı fırınlayınca bir sorun olmaz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten sorunlu bir bileşen olduğu için fırınlama da geçici bir çözüm oluyor.Isıtıp ısıtıp kullanan çok . Çözümü çipin sökülüp lehim yollarının yeniden yapılması yada yeni bir çip takılması. İyi bir tamirci yapabilir . Ama ekran kartının ikinci el fiyatından daha fazla tutacağı için yenisine bakmanız daha mantıklı olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.