Şimdi Ara

ekranda sorun var yardımcı olun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 256 geforce ekran kartı var. servise goturdum hata olmadıgını söylediler. ama oyun oynarken cok takılıyo. (oyun acıldıktan sonra ekranda garip sekiller oluyo) bi arkadasım monitörden de olabilecegini söyledi. yardımcı olursanız sevinirim.

dipnot: bu olay, underground2 ve generals oyunlarında yasadım.

• ekran kartın diğer uygulamalarda problem yapmıyorsa sorun yoktur daha baskın programlarda yapıyor ise programın +pc bileşenlerine göre değişir.
  • Benim ki ise geforce nvidia 256mb 7300Le marka, en ağır oyunları dahi biraz yavaş olsada kolaylıkla oynuyorum, Bellek leriniz biraz artırın 2GB DDRAM taktır. Bİrazda araştır derim.
  • daha önce 512 ram vardı 1024 yaptım yine aynı sorun oluyr:(
  • ekran kartını 512 olması için servise verdim bana yükseltilemz dediler bunun anakartla ilgisi var mı?
  • Arkadaşım ekran kartının marka ve modelini belirtirsen yardımcı olmaya çalışıcam ve sorunu hangi oyunlarda yaptığınıda belirtmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorekrem -- 19 Eylül 2007; 15:53:15 >
  • 256 geforce var bu kadarını biliyorum umarım işe yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavigece_007

256 geforce var bu kadarını biliyorum umarım işe yarar

Marka ve model şu açıdan önemli eski model bi karta veya yeni modelde olsa giriş seviyesi vede kırpılmış versiyon bi karta sahipsen oyunlarda problem yaratabilir işlem yada ramlarle uğraşma şimdi sana marka ve modeli nasıl öğreneceğini anlatıcam bilgisayarım üzerine sağ tıkla özellikler sekmesine tıkla ordan donanım bölümünü seç ve aygıt yöneticisine tıkla çıkan sayfada ekran bağdaştırıcıları bölümüne tıkla orda marka ve model yazacak onları bana bildir örnek resim koyuyorum bulman rahat olsun

• cok saol ilgilendign için
    dedgin yere baktım invidia geforce fx 5500 yazıyr sorunlar genellikle underground2 ve generals oyunlarında oluyr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.