Şimdi Ara

ekranda oluşan karelenmeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arasıra oluşan bu karelenmelerin nedenini bilen varmıdır donımsaldan ziyade yazılımsal olduğunu düşünüyorum
    bu sıralar çok sık olmaya başladı net framework paketleri güncelleyince ortaya çıktığını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 20 Mart 2013; 3:13:38 >

• Ekan kartı boazulmustur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • son zamanlarda ekran kartını zorlayacak şeyler yaptın mı oyun program vs. Aşırı ısınmadan dolayı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

arasıra oluşan bu karelenmelerin nedenini bilen varmıdır donımsaldan ziyade yazılımsal olduğunu düşünüyorum
    bu sıralar çok sık olmaya başladı net framework paketleri güncelleyince ortaya çıktığını düşünüyorum

yakin zamanda overclock yaptin mi benim eski ekran karida overclock yapinca boyle oldu sonra ekran kartinin hizini dusurdum gecti eger oc yapmadan oluyorsa arkadasin dedigi gibi ekran karti bozulmus olabilir sende bir hizini dusur bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır hergangibir clock yapmadım standart hızlarda çalışıyor hd 7870 2gb işletim sistemi kurduktan sonra güncelleme yaptım güncellemeden sonra oldu oyunlarda felan sıkıntı olmuyor kart bir aylık garantisi var off çekerse yollarım garantiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda Gölgelenme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.