Bildirim
ekran yeşilimsi birşey oldu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Oyunla alakalı olduğuna emin misin? Belki de pc ile ilgili bir sıkıntıdır, tam olarak yorum yapmamakla beraber, Türkiye supportuna başvurmanı öneririm, bu aralar hızlı dönüyorlar. -
Repair olmassa ticket at bence -
quote:
Orijinalden alıntı: TheB0SS
Oyunla alakalı olduğuna emin misin? Belki de pc ile ilgili bir sıkıntıdır, tam olarak yorum yapmamakla beraber, Türkiye supportuna başvurmanı öneririm, bu aralar hızlı dönüyorlar.
oyunla ilgilide demiyorum ama bir anda olunca sormak istedim birazda ekran kartına güveniyorum ondan yanidediğiniz gibi sorayım ben sağolun yardım için
-
Rica ederim, üste mesajda da arkadaşımız repair'den bahsetmiş bu da bir çözüm olabilir, dene eğer olmazsa support'a ticket at -
ekran kartını güncelle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ilginç ama oyunla ılgılı oldugunu sanmıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: BeyaZz_zenci
arkadaşlar lol oynarken adamı kestim kimin kestiğini gösteren yer yeşil oldu oyun bitene kadar devam etti bitti maç izliyim dedim yine aynı sorun aç kapa falan yaptım olmadı yardımcı olurmusunuz
Sorunu hallettin mi bilmiyorum ama,eger ki oyundan komple cikinca hala o yesillikler oluyorsa sorun ekran kartindan olabilir yada monitorden de olabilir monitor kucuk ihtimal. Yalniz oyundan ciktiktan sonra sorun yoksa o zaman oyunu bi repair et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim oyuna girdim bu şekilde devam ettim pc mavi ekran verdi pc açılır açılmaz oyuna döndüm sorun çözüldü benim pcden kaynaklıymış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyaZz_zenci -- 25 Ekim 2013; 1:22:58 > -
Adamın ahını almışsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X