Şimdi Ara

Ekran yanıp sönüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında tam olarak yanıp sönüyor diyemem çok hızlı bir şekilde oluyor daha çok titreme gibi. Bu sorunla 2 oyunu çalıştırdığım zaman karşılaşıyorum. Oyunların clientını açtığımda bi sorun yok ancak oyuna girince bu dediğim sorunla karşılaşıyorum. Oyunlardan birisi League of Legends. Dediğim gibi clientte sorun yok oyuna girince titriyor ama ayarlardan Tam Ekran yerine Çerçeve yada Pencere özelliğini açınca normale dönüyor. Diğer oyun da Witcher 2 oyuna girince titreme var yine ayarları kurcaladım da onda herhangi bi düzelme yok. SS de alamıyorum nedense bana ilginç geldi normalde alınıyor ama oyun içindeyken ve titreme varken SS alamıyorum.
    Bu sorun win 8.1 e geçince başladı. Call of Duty MW3 , Dota 2 , Portal 2 vs oyunlar şu an sorunsuz çalışmakta. Ekran kartımı dün gece güncelledim düzelme yok.Win 8.1 e geçeli 3 hafta filan oluyor. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim iyi günler.

Sistem Özellikleri

4gb Ram
    Ekran kartı Radeon 7670m
    işlemci i5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seubon -- 15 Ocak 2014; 17:23:20 >

• Yok mu yardım edebilcek kimse
  • Monitörün hz hızı ile oyunun ayarlarında ki hz hızı aynımı ona dikkat edin bana o ayardan kaynaklı gibi geldi
  • potur kullanıcısına yanıt
    Win 8.1 yüklemeden önce sorunsuz çalışıyordu 2 oyun da. 8.1 e geçince hz değişmiş olabilir mi ki ?
  • Yardımcı olabilecek olan yok mu
  • Yok mu anlayan yav
  • Bi el atsanız keşke :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows 8e geçmek için erken olduğunun bir diğer ispatı. Ekran yenileme frekansı uyusmuyor. Oyun ayarlarında görüntü kısmında vsync seçeneği varsa açmayı bir deneyin. Directx kaynaklı bir sıkıntı ya da sürücü ile oyun arasında bir uyumsuzluk da olabilir son zamanlarda özellikle ati kart kullanan arkadaşlar sıklıkla bu tür sorunlar rapor ediyor. Bir şeyler dönüyor ama bakalım çıkar yakinda kokusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sorun şöylemi Herangi bir olayda ekran gidip geliyor sağ alt koşede nvida beklenmedik bir durumda kapandı
  • hileli622 H kullanıcısına yanıt
    Kart Ati. Dediğim durum sadece oyuna girince oluyor. Sanırım vsync ile alakalı bir durum üstteki arkadaşın dedği gibi. denicem bakalım LoL de var o özellik de Witcher ı kontrol etmem gerek.
  • thunderwatcher kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın sanırım Win7 yüklemem iyi olucak. LoL de sıkıntı yok şu an çerçeve modunda oynuyorum 60fps gayet iyi. Ama witcher de bir gelişme yok. Vsync enable ettim ancak bi değişiklik yok malesef. Sana configation tools resmi çektim bi inceler misin acaba orda başka neyi kurcalasak düzelebilme ihtimali var? Anti-aliasing denedim olmadı :D .http://i.hizliresim.com/ea0jlz.jpg
  • Seubon kullanıcısına yanıt
    Yok yok bu çözünürlükte bu kadar düşük ayarlarda öyle bir sorun yaşaman hiç normal değil. Kesinlikle bir terslik var ve başka yerlerde yapmadığı için kabloydu adaptördü demek de akla yatkın değil. Yazılımsal bir sıkıntı var ben olsam win7'ye dönerim.

• thunderwatcher kullanıcısına yanıt
    Laptopta 600 gb oyun var kıyamıyorum sadce c sürücüsü var. Oyunları bitiriyim de öyle formatlıcam artık. Teşekkür ederim size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seubon

Laptopta 600 gb oyun var kıyamıyorum sadce c sürücüsü var. Oyunları bitiriyim de öyle formatlıcam artık. Teşekkür ederim size.

1TB harici hdd almanın vakti gelmiş

• ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi bi deneseydiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.