Şimdi Ara

Ekran renkleri karıştı bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumun renkleri kaydı acaip oldu.
    4 ay önce batarya değiştirmemle başladı.

Değiştirdim 2 gün sonra tek tük donma renkler fotodaki gibi kaydı ve telefon kapandı acılmadı. götürdüm başka batarya taktılar düzeldi .(BATARYA COK SICAK CALISIYO)
    taaki bugüne kadar. ve yine böyle oldu telefoncuya götürdüm ekrandanmış cıkardı baska ekran taktı düzeldi. geri kendi ekranımı taktı baktım benimkide düzgün calısıyo 2 saat gecti yine bozuldu.

SADEDE GELELİM 6 TELEFONCUYA GİTTİM HEPSİ EKRAN DEĞİŞECEK DİYOR. BATARYADAN OLAMAZMI . EKRANDA İSE EKRAN DEGİSMEDEN DÜZELTİLEMEZMİ

DİPNOT: EKRANDA 8 9 AY ÖNCE DEGİŞTİRİLMİŞTİ.

Ekran renkleri karıştı bi bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voli_ -- 24 Kasım 2015; 5:57:26 >

• bataryanın sıcaklığı ekrana vuruyor haliyle ekran sıcaktan bunalıyor. sen dua ette telefon elinde patlamasın.. yoksa bedelini çok fena ödersin benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukbekl

bataryanın sıcaklığı ekrana vuruyor haliyle ekran sıcaktan bunalıyor. sen dua ette telefon elinde patlamasın.. yoksa bedelini çok fena ödersin benden söylemesi.

NE YAPMAMIZ GEREK
  • bende batarya değiştircektim napayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voli_ V kullanıcısına yanıt
    Orjinal sıcak çalışmayan batarya taktıracaksın hocam bunun başka yolu yok telefoncularda orjinal batarya olmaz. Mecburen servise yaptıracaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confuest -- 23 Kasım 2015; 23:26:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun ciddi olabilir bence. Arkadaşın dediği gibi yarın öbür gün cebinizde patlamasın cihaz sonra...

• burda caz yap diye soru sormuyorum birader . Ekranımı tanıyorum filminden.

boş muhabbet yapma çözüm öner.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Eğer sorun bahsedildiği gibi bataryadan ise ifixit ten batarya siparişi verin ürünleri gayet kaliteli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    En iyi seçenek orjinal batarya takmak güvenilir ve sorunsuz olur ama fiyatı yüksek. Çakma batarya biraz şans işi, mesela ben 1 senedir çakma batarya kullanıyorum bir sıkıntısı yok ama bu tüm çakmaların sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez.

• Batarya olayı şakaya gelmez haberiniz olsun. s3 mini telefonu kulağında patlamıştı arkadaşın sağ yanağı sargıda gezdi aylarca düzenli krem sürüyordu en son izler vardı aman diyorum dikkat ediniz..
  • Pilin şakası olmaz. Patlarsa veya yangın çıkartırsa kullanıcısına ve çevresindekilere ciddi zarar verir.

Orijinal pile 275 TL vermez ama hastane masrafları için binlerce lirayı döker.

Garip bir toplumuz.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    öyle birader kısmet işi kim vermiş binlerce lira senin sigortan yokmu

ABİ NİYE BOŞ MUHABBET OLUYO ŞUNU SORUYORUM ŞU EKRAN SORUNU BATARYADANMI EKRANDANMI BATARYA DEGİSSEK DÜZELİRMİ BUNA CEVAP VERMEK ZORMU
    BİLMİYOSANIZ KALABALIK YAPMAYIN ARKADAŞ

HERKES AKIL HOCASI OLMUŞ
  • Hocam pil ısınıyor ondan. Ancak şu an da şöyle bir durum var eğer yetkisiz müdahale varsa Apple para ile bile destek vermeyecektir.
  • theycantmeasureheart kullanıcısına yanıt
    DESTEK SÜRESİ COKTAN BİTTİ İSTEYENE 500E VERİYİM
  • Patlama tehlikesi bulunan cihaza kimse çıkıp da 500 TL vermez. Parasını geç, kimse bile bile canını tehlikeye atmaz. Kimse de bu cihazı almamalı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.