Şimdi Ara

EKRAN RENK SORUNU (SS li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EKRAN RENK SORUNU (SS li) EKRAN RENK SORUNU (SS li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeusun Babası -- 20 Kasım 2013; 11:37:02 >

• Zeusun Babası kullanıcısına yanıt
    ekran kartını sürücüsünü yüklediysen,büyük ihtimalle formatta eksik dosya yüklemiş ya cd bozuk ya da cd -rom
  • ekran kartı ile ilgili bir sorun var renk 32 bit yerine 16bit gibi belki o bile değil. çözünürlükte 640/480 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 20 Kasım 2013; 11:44:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog_pro

ekran kartını sürücüsünü yüklediysen,büyük ihtimalle formatta eksik dosya yüklemiş ya cd bozuk ya da cd -rom

harici ekran kartı yok makinede.formatı başlatır başlatmaz böyle bi problem çıkarttı.standart vga bağdaştırıcı driverını yükleyemedim gerçi.o da problem olabilir.
  • casual kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casual

ekran kartı ile ilgili bir sorun var renk 32 bit yerine 16bit gibi belki o bile değil. çözünürlükte 640/480 gibi

çözünürlük dediğin gibi ama değiştirmeme izin vermiyor.32 bit kısmını hiç göremiyorum zaten
    hocam sıkıntı dediğim gibi ekran kartı driveri ,cd bozuk,cd-rom bozuk bunları kontrol et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google beyaz ekran sorunu
    geçen yıl açıldı
    Mavi Ekran Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran katı dediğim , driver ı zaten.. ekran kartı driverını haricen yükleyebilirsin.. anakartın cd sinde vardır zaten.
  • quote:

hocam sıkıntı dediğim gibi ekran kartı driveri ,cd bozuk,cd-rom bozuk bunları kontrol et

bilgisayar teknik servisinde çalışıyorum.bu cd ile bir çok bilgisayara format attık ama problem çıkartmadı.ekran kartı driverında sorun olabilir.driverı bulmama yardımcı olabilir misin ?
  • quote:

ekran katı dediğim , driver ı zaten.. ekran kartı driverını haricen yükleyebilirsin.. anakartın cd sinde vardır zaten.

anakart cd si elimde mevcut değil.internetten de aradım bulamadım :(
  • aida64 pc nin bütün sicilini ortaya çıkarır ordan modelini bulup internetten arama yaparsın.
  • bende bilgi işlemdeyim,onboard ise anakart ,harici ise anakart modeli yaz,işletim sistemi de xp galiba ?
  • sistem win7 onboard diyor ekran kartı için.
  • quote:

sistem win7 onboard diyor ekran kartı için.

anakart marka ve modeli ne ?
  • adam belki benim monitörde çalışır dedi aldı makineyi.sorun devam ederse geri getir dedim.hala gelmedi.çözüldü mü acaba sorun :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeusun Babası

adam belki benim monitörde çalışır dedi aldı makineyi.sorun devam ederse geri getir dedim.hala gelmedi.çözüldü mü acaba sorun :S

olabilir sizin monitör kesin sorunsuzmu, çözünürlük farkı bile adamın monitörün de sorunsuz çalışmasını sağlayabilir, sanırım sizin monitör biraz eski ve çözünürlükte düşük.
    mönitörde sıkıntı olduğunu sanmıyorum,çünkü benimde başıma gelmişti bir ara ekran kartını yükleyerek sorunu çözmüştüm ama bakalım inşaALLAh sorun çözülmüştür :)
  • Ekran kartı driveri diye tahmin ediyorum bende.İlk yüklemeniz gereken driverlardan bir tanesi umarım halledersiniz.
  • quote:

mönitörde sıkıntı olduğunu sanmıyorum,çünkü benimde başıma gelmişti bir ara ekran kartını yükleyerek sorunu çözmüştüm ama bakalım inşaALLAh sorun çözülmüştür :)

monitörde sıkıntı yokturda, o/b ekran kartının farklı monitöre farklı tepkisi olabiliyor. çözünürlük seçen o/b ekran kartı az görmedim :)
  • - Siz uğraşmayın temiz bir format cd'si bulun onla atın uyduruk birşey olmaz format atarkende driver'ler satalar full olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.