Bildirim
EKRAN RENK SORUNU (SS li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ekran kartını sürücüsünü yüklediysen,büyük ihtimalle formatta eksik dosya yüklemiş ya cd bozuk ya da cd -rom -
ekran kartı ile ilgili bir sorun var renk 32 bit yerine 16bit gibi belki o bile değil. çözünürlükte 640/480 gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 20 Kasım 2013; 11:44:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: underdog_pro
ekran kartını sürücüsünü yüklediysen,büyük ihtimalle formatta eksik dosya yüklemiş ya cd bozuk ya da cd -rom
harici ekran kartı yok makinede.formatı başlatır başlatmaz böyle bi problem çıkarttı.standart vga bağdaştırıcı driverını yükleyemedim gerçi.o da problem olabilir. -
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:57:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: casual
ekran kartı ile ilgili bir sorun var renk 32 bit yerine 16bit gibi belki o bile değil. çözünürlükte 640/480 gibi
çözünürlük dediğin gibi ama değiştirmeme izin vermiyor.32 bit kısmını hiç göremiyorum zaten -
hocam sıkıntı dediğim gibi ekran kartı driveri ,cd bozuk,cd-rom bozuk bunları kontrol et -
ekran katı dediğim , driver ı zaten.. ekran kartı driverını haricen yükleyebilirsin.. anakartın cd sinde vardır zaten. -
quote:
hocam sıkıntı dediğim gibi ekran kartı driveri ,cd bozuk,cd-rom bozuk bunları kontrol et
bilgisayar teknik servisinde çalışıyorum.bu cd ile bir çok bilgisayara format attık ama problem çıkartmadı.ekran kartı driverında sorun olabilir.driverı bulmama yardımcı olabilir misin ? -
quote:
ekran katı dediğim , driver ı zaten.. ekran kartı driverını haricen yükleyebilirsin.. anakartın cd sinde vardır zaten.
anakart cd si elimde mevcut değil.internetten de aradım bulamadım :( -
aida64 pc nin bütün sicilini ortaya çıkarır ordan modelini bulup internetten arama yaparsın. -
bende bilgi işlemdeyim,onboard ise anakart ,harici ise anakart modeli yaz,işletim sistemi de xp galiba ? -
sistem win7 onboard diyor ekran kartı için. -
quote:
sistem win7 onboard diyor ekran kartı için.
anakart marka ve modeli ne ? -
adam belki benim monitörde çalışır dedi aldı makineyi.sorun devam ederse geri getir dedim.hala gelmedi.çözüldü mü acaba sorun :S -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeusun Babası
adam belki benim monitörde çalışır dedi aldı makineyi.sorun devam ederse geri getir dedim.hala gelmedi.çözüldü mü acaba sorun :S
olabilir sizin monitör kesin sorunsuzmu, çözünürlük farkı bile adamın monitörün de sorunsuz çalışmasını sağlayabilir, sanırım sizin monitör biraz eski ve çözünürlükte düşük. -
mönitörde sıkıntı olduğunu sanmıyorum,çünkü benimde başıma gelmişti bir ara ekran kartını yükleyerek sorunu çözmüştüm ama bakalım inşaALLAh sorun çözülmüştür :) -
Ekran kartı driveri diye tahmin ediyorum bende.İlk yüklemeniz gereken driverlardan bir tanesi umarım halledersiniz. -
quote:
mönitörde sıkıntı olduğunu sanmıyorum,çünkü benimde başıma gelmişti bir ara ekran kartını yükleyerek sorunu çözmüştüm ama bakalım inşaALLAh sorun çözülmüştür :)
monitörde sıkıntı yokturda, o/b ekran kartının farklı monitöre farklı tepkisi olabiliyor. çözünürlük seçen o/b ekran kartı az görmedim :) -
- Siz uğraşmayın temiz bir format cd'si bulun onla atın uyduruk birşey olmaz format atarkende driver'ler satalar full olsun
Benzer içerikler
- facebook hesabına başka cihazdan giriş bildirimi
- asus format tuşu
- alt gr tuşu çalışmıyor
- intel uhd graphics 620
- machine check exception
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- root nasıl kaldırılır
- silinen dosyaları geri getirme
- bilgisayar hızlandırma
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X