Bildirim
Ekran rengarenk oldu.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Up.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
problem ekran kartında muhtemelen youtubeye ekran kartı fırınlama yazın adamlar arızalarını gösteriyor sizin arızanızda onların arızası gibiyse yaptıklarını yapın (bu işlem tehlikelidir her ne koşul altında olursa olsun sorumluluk kabul etmiyorum) -
Deneyelim bakalim.
quote:
Orijinalden alıntı: Oggy20
problem ekran kartında muhtemelen youtubeye ekran kartı fırınlama yazın adamlar arızalarını gösteriyor sizin arızanızda onların arızası gibiyse yaptıklarını yapın (bu işlem tehlikelidir her ne koşul altında olursa olsun sorumluluk kabul etmiyorum)
Ekran kartini isitip calistirmanin hicbir mantigi yok. Zamaninda goruntusu bozulan xbox360 icinde yaptilar battaniyeye sarin diye cihazlar bir sure sonra 3K yedi.
cizgili renkli ise bir temizlik yap alkol varsa onla temizle derim özellikle vramları laptopsa bilmiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X