Bildirim
ekran parlaklığı kendi kendine azalıyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Cihaz iphone 6.
Cihaz ısındığı için yapabilir diyeceksiniz bazılarınız ama telefon buz gibiyken bile oluyor. Ekranı açıyorum ayarlara giriyorum veya menü ye giriyorum hemen kendini fark ettiriyor. Hatta bu yorumu yazarken oldu. Telefon buz gibi 18 derecede 2 saattir çalışan klimalı bir odada yazıyorum. Yani kısaca ısındığı için yapmıyor bunu. Defalarca restore ettim yazılımsal değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 8 Ağustos 2016; 2:35:14 > -
Parlaklık sensöründe sorun vardır o zaman garantiye yollamadan önce restore yapıpta bi daha bakın devam ediyorsa verin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RedManetics
Parlaklık sensöründe sorun vardır o zaman garantiye yollamadan önce restore yapıpta bi daha bakın devam ediyorsa verin
Benim oto parlaklık kapalı. Konuyu açan arkadaşta kapalı olduğunu belirtmiş. Sensörden olurmu bilmiyorum, kapalı sonuçta. -
"Kapalı" olduğunu algılamayla alakalı bir derdi vardır belki. Kameranın ahizenin olduğu kısmı komple elle kapatıp güç tuşuna basın, ekran çok düşük ışıkta açılıyo ve elinizi çektiğiniz zaman parlaklık artıyosa oto parlaklık çalışıyo demektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone aux ayarları
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- iki iphone birbirine aktarma
- wifi ağına katılamadı sorunu
- iphone şarj soketi temassızlık
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X