Bildirim
Ekran parlaklığı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O zaman otomatik parlaklık moduna geçmiş olabilir arama kısmına parlaklık yazıp oraları kurcalayarak çözüme ulaşabilirsin.. Ben win7 kullanıyorum yoksa araştırır tam açıklamasını söylerdim k.b.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc ingilizce tr olmuyor ama ingilizce tr falan denedim olmuyor malesef :S -
Bende de oldu geçen gün resetleyince düzeldi. -
Kapatıp açtım olmuyor ne yapmam lazım önerisi olan yok mu ? -
Windows artık ışık sensörüne sahip laptop ve tabletlerde ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlayabiliyor. Ancak ekranın ne kadar parlak olacağını kendiniz ayarlamak istiyorsanız, Win + S tuşunu kullanarak Güç Seçenekleri'ni çalıştırın. Plan ayarlarını değiştir'e tıklayın ve Gelişmiş güç ayarlarını değiştir'e tıklayın. Ekran bölümünü, ardından Uyarlamalı parlaklığı etkinleştir bölümünü genişletin ve bu seçeneği kapatın.
Alıntıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: NightWalkersx
Kapatıp açtım olmuyor ne yapmam lazım önerisi olan yok mu ?
laptop marka model yazarmısınız? -
lenovo win8.1 ingilizce tek dil yani biraz zor oluyor ama anlıyorum az cok -
o dediğinizi de yaptım gene bi fark yok artmıyor azalmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: NightWalkersx
o dediğinizi de yaptım gene bi fark yok artmıyor azalmıyor
http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/1hvh14w8.exe
bunu indirip kurun yeniden başlatın. çözüme ulaşan arkadaşlar olmuş. ekran parlaklığı artmış ve ekran parlaklığı ayarlama fonksiyonu aktif hale gelmiş.
Link Alıntıdır. -
indirdim olmamıştı onu internette görmüştüm -
kısayol tusunu kullandığımda full ışık gösterirken bi alta iniyo başka inmiyor ama artmıyor da parlaklıkda zaten bir şey olmuyor aynı
fullüyorum birşey yok azaltıyorum gene yok :/ -
Billen yok mu ? -
Aynı sorunu ben de yaşadım sıkıntı grafik kartı driver ı ile alakalı driver ı kaldırın ve tekrar kurun -
bir amd var birde intel hd var hangisi -
Windows 8.1 ile ilgili pek bilgim yok, Windows sistemlerde Mobility Center adlı bir uygulama ile bu tür ayarlamaları yapabiliyorduk diye hatırlıyorum. -
evet ama olmuyor oradan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X