Şimdi Ara

Ekran koruyucu film sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi ekran koruyucu filmi ilk defa takıyorum. Acemilikten direkt önlü arkalı jelatinleri söktüm. Ne olduğunu anlamadan filme bir sürü leke ve toz kondu. Bu tozları çıkarmanın ve temizlemenin yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Beyler şimdi ekran koruyucu filmi ilk defa takıyorum. Acemilikten direkt önlü arkalı jelatinleri söktüm. Ne olduğunu anlamadan filme bir sürü leke ve toz kondu. Bu tozları çıkarmanın ve temizlemenin yolu var mı?

biraz zor ama ipad mi? iphone mu? iphone ise şayet bant ile temizlemeyi deneyebilirsin :)
  • Burda kralı 10 tl uğraştığına değmez at yenisini tak daha kolay olur hemde acemiliğiniz gitmiş olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel olarak bantla temizle hertafını jelatinin ekranda kılda olmasın sonra güzelcene tak olmuyosa jelatin tozun alasını kapmıştır yenisini al. Önerim bodyguard

• Neyse yenisini alayım en iyisi. Çünkü parmak izi mi dersiniz, toz mu dersiniz ne ararsanız var Biraz zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Neyse yenisini alayım en iyisi. Çünkü parmak izi mi dersiniz, toz mu dersiniz ne ararsanız var Biraz zor olur.

Elmaadamdan bodyguardz al 50 tl ama cok ıyı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ekran koruyucu tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.