Şimdi Ara

Ekran Kendiliğinden Yukarı Aşağı kayıyor win7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
19.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , win7 kullanıyorum ilk defa bu sistemi kullanmaktayım aldıgım dell model laptop'un orjinal sürümü.Daha önce xp ve vista kullanıyordum onlarda bu tip bir sorunla karşılaşmadım harhangi bir sitede örnegin bi yazı okurken bile ekran kendiliğinden aşağı iniyor yada yukarı kayıyor bu bir virüs müdür yoksa mouse ile ilgili problem midir çözemedim ben pc başında degilken bile yapıyor bu sorunu artık izlendiğimi düşünmeye başladım var mıdır bir çözüm yolu ?

teşekkürler.

• Selam
    1. Laptopunuzda fare kullanıyorsanız, onu çıkarakar bir müddet deneyin.
    2. Durumda değişiklik olmuyorsa, muhtemelen kurduğunuz Windows 7, modifiye edilmiş bir sistemden kaynaklı olacağını söylemek sanırım yanlış olmaz.
    3. Orijinal Windows 7 SP1 sürümünü tercih etmeniz en doğrusudur.

Not: Bazı modofiyeciler içerisine olumsuz yazılımlar entegre ediyorlar. Örneğin; en basiti KEYLOGER gibi.
    Bende modifiye işleri yaptığımdan, bu tür yazılımları indirip inceliyorum ve içinden bir çok olumsuz yazılımlar çıktığını görüyorum. Veya modofiye yapan kişinin bilgisayarındaki mevcut Virüs, Trojan vs. sisteme entegre ediliyor ve böylece başka sistemlere de dağılmış oluyor. Buna çok önem veren bir kişi olarak, sizlerin de bu tür modifiye işlemi yapılmış sistemelrden uzak durmanızı tavsiye ederim(güvendiğiniz kişiler dışında).
    Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    1. Laptopunuzda fare kullanıyorsanız, onu çıkarakar bir müddet deneyin.
    2. Durumda değişiklik olmuyorsa, muhtemelen kurduğunuz Windows 7, modifiye edilmiş bir sistemden kaynaklı olacağını söylemek sanırım yanlış olmaz.
    3. Orijinal Windows 7 SP1 sürümünü tercih etmeniz en doğrusudur.

Not: Bazı modofiyeciler içerisine olumsuz yazılımlar entegre ediyorlar. Örneğin; en basiti KEYLOGER gibi.
    Bende modifiye işleri yaptığımdan, bu tür yazılımları indirip inceliyorum ve içinden bir çok olumsuz yazılımlar çıktığını görüyorum. Veya modofiye yapan kişinin bilgisayarındaki mevcut Virüs, Trojan vs. sisteme entegre ediliyor ve böylece başka sistemlere de dağılmış oluyor. Buna çok önem veren bir kişi olarak, sizlerin de bu tür modifiye işlemi yapılmış sistemelrden uzak durmanızı tavsiye ederim(güvendiğiniz kişiler dışında).
    Kolay gelsin.

Zamanınızı ayırdığınız ve bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.

• MOUSE KENDILIGINDEN HAREKET EDIYORSA BUYUK IHTIMAL LAZERLİDİR MOUSE. ALTINDA KIRMIZI ISIK YANIYORDUR. KULLANDIGINIZ ZEMINDEN DOLAYI BI MOUSE PED ALIN TEK RENK OLMASIN KARISIK OLSUN SORUN KALMAZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.