tv out demek, bilgisayarındaki görüntüyü tv ye aktaran çıkış demek. fazla tv out kullanan kişi görmedim açıkçası. bi kaç kişi de gördüm ama onlarda yaptıkları kablo masraflarına yanıyolardı. yani güzel olmuyo, monitörün yerini tutmuyo
Yasamak sakaya gelmez, buyuk bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela, yani, yasamanin disinda ve otesinde hicbir sey beklemeden, yani butun isin gucun yasamak olacak. Nazım Hikmet..
tv-out iyi bir tv ye sahipsen bilgisayarda izlediğin divx ya da dvd filmleri daha büyük bir ekranda izlemeni sağlar ancak görüntüyü tv ye otutmakta sorun yaşayabilirsin iyi bir tv ( > 72 ekran / 100 hertz ) yoksa boşa harcanan para demektir
Ben tv out sık sık kullanırım. 55 ekran tv var odamda film izlerken mutlaka tv den izliyorum. Bariz kalite artıyor. Eğer tv pcne yakınsa (ben 5 metre kablo aldım) extra kablo alarak tvden film izleyebilirsin.
EKRAN KARTLARINDAKİ TV-OUT S-VIDEO VEYA KOMPOZİT OLARAK TV YE MONİTORUNDEKI GORUNTUYU AKTARMAYA YARAR.COGU EKRAN KARTINDA S-VIDEO CIKISI MEVCUT BUNUDA ELEKTR. DUKKANLARINDA BULABILECEGIN BI APARATLA TV NIN SCARTSOCET(BOL TIRNAKLI YUVA)TEN TV YE GIREBILIRSIN goruntu de kaliteli sayılır.EGER GORUNTU TAM OTURMAZSAwww.tvtool.de adresinden tvtool programını indir.oldukça yardımcı oluyor.
tv-out olayına girmesen daha iyi göruntü kalitesi tvde iyi degil
gercekleri tarih yazar tarihide galatasaray imparator fatih terim
Edited by - kemalhirca on 25 May 2002 20:21:58
Monitör olarak TV yi de kullanabilmen demek. Fakat bun için kompozit veya S video girişine olan TV ye sahip olman lazım, veya Scart girişine adaptör takman lazım. Bende TV out var ama TV deki görüntü kalitesi çok kötü olduğundan kullanmıyorum. Kesinlikle daha fazla ödemeye değmeyen bir özellik. Yine de siz bilirsiniz.