Şimdi Ara

Ekran Kartını İstenilen Oranda Strese Sokma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler.DAha önce böyle bir ihtiyaç oldu mu ya da böyle bir yazılım var mı bilemiyorum ama ben yine de sorayım. Stress programları gibi ekran kartını (ve hatta mümkünse işlemciyi de) %50 dolaylarında ARKAPLANDA strese sokabilir miyim?Böyle bir program var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 23 Aralık 2015; 12:36:02 >



  • Ekran kartini arka planda strese sokman cok zor. Cunku o anda monitordeki goruntu her ne ise ona gore islem yapiyor. CPU da arka planda stres yapan bir program kullanip oyun acarsin, her ikisini de strese sokmus olursun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Islemcide yapilabilir ancak gpu da bilmiyorum takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kime neden boyle bi kotuluk yapma ihtiyaci hissettiniz sorun degilse aciklar misiniz hocam merak ettim dogrusu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciyi nasıl belirli oranda yüke sokabilirim?Öneriniz nedir? Kimseye kötülük yapma niyetinde değilim. Sadece bulunduğum ortam zaman zaman çok soğuk oluyor.Çalıştığım yerlerde zaman zaman ısınmak için bilgisayarlardan faydalanıyorum.Ama bu seferde bilgisayar kullanılamaz hale geliyor.İşlemciyi ve ekran kartını %30 civarında bana bırakıp geri kalanını yüke sokarsam hem ısınırım hem de işimi görürüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 23 Aralık 2015; 18:09:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

    İşlemciyi nasıl belirli oranda yüke sokabilirim?Öneriniz nedir? Kimseye kötülük yapma niyetinde değilim. Sadece bulunduğum ortam zaman zaman çok soğuk oluyor.Çalıştığım yerlerde zaman zaman ısınmak için bilgisayarlardan faydalanıyorum.Ama bu seferde bilgisayar kullanılamaz hale geliyor.İşlemciyi ve ekran kartını %30 civarında bana bırakıp geri kalanını yüke sokarsam hem ısınırım hem de işimi görürüm.

    belirli oranda yüke sokmayı bilmiyorum ben arka planda bir cpu stress test açarak oyuna girmenizi tavsiye edecektim o zamanda işlemci %100 çalışırdı
  • Aslinda cok sacma oyle bi menu olsa tum oyunlarda gpu yu yuzde yuz kullan diye ama yok eski oyunlari dusuk fps de oynuoz resmen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Winrar hiz testi islemciyi %60-70 civarinda yuke sokuyor bir deneyin belki isinizi gorur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Kendim icin yazdigim bir program var stres icin, sadece belirli miktarda cekirdek uzerinde calisiyor, istersen paylasayim. Ama basit bir sey, piyasada daha profesyonelleri de vardir diye dusunuyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video izlerken kart bozulabilir çünkü o sırada 2D frekansına geçmek isteyecek ama arka planda 3D stres testi olduğu için saçmalayacak kart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.