Şimdi Ara

Ekran kartını değiştirdim fps düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar daha önce asus r7 240 2 gb ekran kartını kullanıyordum 90-120 fps arası alıyordum şimdi nvidia gt 730 4 gb kullanıyorum 30-60 fps arası alıyorum sorun nedir?(Bahsi geçen oyun cs go)

• Önceki sistemde DDU ile güvenli modda driver kaldırıp yeni kartı öyle takacaksınız, yaptınızmı o şekilde. Driver çakışması olabilir muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu nasıl yapacağım bilgi verebilirmisiniz?

• Burada anlatıyor. Benzer videolar da var.

Yalnız GT 730'un Kepler (GT 630 kırması) ve Fermi (GT 430 kırması) olmak üzere 2 versiyonu var. (4 gb modellerinin)

Gpu-z yi indirip çalıştırınız. Ekran görüntüsünü konuya ekleyiniz. Sizinki Fermi mi yoksa Kepler mi ona göre sürücü sürümü değişir.
    https://www.techpowerup.com/download/techpowerup-gpu-z/

• Ekran kartını değiştirdim fps düşük

Ekran kartı fermi imiş

• 391.35 / win 8.1 64bit sürücüsü
    www.nvidia.com.tr
    GeForce Game Ready Driver | 391.35 | Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 8 64-bit | NVIDIA
    https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/132880/tr

Bu sürücüyü indirip kurarsınız, videoda anlatıldığı gibi.

Fermilerin performansı yanlış hatırlamıyorsam R7 240'tan düşüktü. Keşke 2. Elden GTX 650 / 750 (güç kaynağı yetmez diye endişelenmeden) falan bakaydınız.

• peki ddr3 için önerdiğin bir ekran kartı var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütçeniz ne kadar?
    Kullandığınız işlemci nedir?
    Anakart marka model nedir? (oyun oynanacak bir pc de 8+ gb ram veya ram desteği olmalı. Anakart oralara çıkamıyorsa harcama yapmanın anlamı yok)

• anakart gigabyte P55A-UD4

RAM 16 gb

işlemci intel i5 760 2.80 GHz

bütçe 1500-2000 tl

• Cs go işlemci bazlı bir oyun olduğu için pek verim alamamışsındır. Ama ilginç olan ayni işlemciyle farklı fps değerleri alman.bu konu hakkında fikrim yok.güncel kalsin diye yazdım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar güvenilir bilemiyorum ama 2. Elde RX 570 / 470 kartlar 1500 civarına satılıyor. 1080pde birçok kişiyi memnun edecek performansı hala var.

P55 anakartınız var. 2. Elde Xeon x3440/x3450 falan takılabilir. 3 ghz üstüne overclock edip RX 570 ayarı kartları kullananlar oluyor. Modlu bios (gerekebilir) konularına bakarsınız. Ya da Core i7 870/860 falan bakabilirsiniz.

500-600w iyi bir güç kaynağı varsa RX 470/570 bakılabilir.

• yorumlarınız için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.