Şimdi Ara

ekran kartından gelen ses!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamün aleyküm arkadaşlar bugün işlemciye termal macun sürmek amacıyla bilgisayarı açtım ekran kartınıda çıkarıp temizlemeye çalıştım biraz zorladı çıkarması bende vazgeçtim sonra taktım tamamen yerine kabloları bağlamak için yan yatırdım bir ses duydum sanki ekran kartının fanı bir yere sürter gibi vuuuuuvvv yapıyordu parmağımı az birşey değdirdim direk durdu.Bende pc nin fişini çektim bir daha denedim 2-3 defa denedim sonunda normal açıldı.ekran kartım nvidia geforce 9400 gt eski bir kart fanını çıkarıp daha hiç temizlemedim 3 senedir kullanıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim birde bir sorum daha olacak işlemciye termal macunu biraz fazla sürdüm galiba ama hiç dışına taşmadı bir sorun olur mu?Birde o kadar fazla sesi var ki araba gibi Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin57 -- 27 Ocak 2012; 2:02:08 >

• fan takılıyor bir yere. önce kontrol et bir yere takılıyor mu? ya da motorunda toz vardır. motoruna hava tutmanı öneririm. daha sonra motorunu yağlarsan sessiz çalışır
  • Fazla sürmemen gerekirdi azıcık sürüceksin sonra macunu gpu'nun üstüne yayacaksın. Söylediğim gibi yaydın mı ve sürülen macunun kalın olmaması gerekiyor çünkü kalın olursa fanı üstüne oturttuğun zaman fazla kalın olduğu için dışa taşma durumu olacaktır.
  • Fan bir yere sürtmüyor eminim şuan bir sorun yok ama illaki olacak fanı çıkartamadım.Macuna gelince biraz fazla sürdüm ama dışına hiç taşmadı çıkardım bir daha baktım.Fanı yağlarken motor yağı kullansam bir sorun olu mu?
  • Bildiğim kadarı ile ince yağ kullanılıyor.
  • evde bir tüfek yağı var babam çok ince diyordu ama fanı çıkartamıyorum yardımcı olabilir misin?
  • Turuncu ızgarayı kartın üstünden aldığın zaman altından fan vida ile mi tutturulmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Grafik Kartı Ses Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyaz çiviye benze birşeyler var 2 tane ama onlar çıkmıyor vida olsa çoktan çıkarmıştım
  • bugün pes 2011 oynarken 64 derece idi normal mi pazar günü temizleyeceğim fanı oyun oynamamda bir sorun olur mu normal de 49-50 derece arası yardımlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.