Şimdi Ara

Ekran kartindan dusuk puan alanlar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar dell xps 502 kullanicisiyim 5.9 olan puanim 5.4 e dustu hdd 5.9 du formattan sonra grafik kartına 5.4 verdi sasırdım 6.7 idi nvidia 540 puani

ayni sıkıntıyı ceken arkadaşlar varsa nvidianın sitesinden güncelleme yapmasınlar ben yaptım olmadı tam tersine ordan indirdiğim güncel driver calısmadı.Aygıt yöneticisinden

bulursaniz ekran kartınızı sag click yapıp ozelliklerinden güncelle derseniz en uygun olanı güncelliyor ve göreceksiniz puanınız artacaktır.nvidia kullanan arkadaşları goruyorum hep 5.4 puan almış nvidia alırmı sizce o puanı :) dediğim gibi yaparsaniz göreceksiniz puaninizin arttığını benim bilgisayar yine 5.9 hdd puanina dondu nvidia ise 6.7 oldu saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 14 Mayıs 2013; 19:27:31 >

• Puanı önemseyenler mi varmış? Sizin dediğiniz sürücü güncellemesi, doğrudur. Fakat puan için değil performans için yapılır.
  • ikisi doğru orantılı degilmi sizce :) ordaki puanlar okuldaki başarımıza gore verilmiyor bilgisayardaki verilere gore veriliyor eger ordaki puanınız yüksek ise demek ki sorunsuz:)

bende nvidia vardı yanlış surucu yuklemisim puan 5.4 verdi bu puan olmasaydı nerden bilecektim yanlış surucu olduğunu?

su anda doğru ssurucuyu yükledim puan 6.7 <<<<<<<< iste doğru olanı buydu ilk aldığım zaman pc yi :) yoksa puanı takan kim ki :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.