Şimdi Ara

ekran kartından anlayan bi baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhebalar ben yeni sistem topladım ekran kartı hariç gta 5 i mediumda kasmadan oynatcak bi ekran kartı lazım sistem gereksiniminde 9800 gt var fakat benim aklımda gts 250 ekran kartı var o karttan iyi gözüküyor ama notebook.check te ikiside yok baska sitede bu e.k lerin oyundaki fps lerini gösteren link atarmısınız?
    bu arada sistem böyle:

3.4 ghz intel pentium
    12 gb ram
    aklımda gts 250 e. k gta 5 medium çalıstırırmı veya sizin bildiğiniz güzel ekran kartı varsa yazın en fazla 500 tl bütcem var

• Neden 12 gb ram alıp intel pentium aldınız merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragon295 D kullanıcısına yanıt
    bilmem çokmu kötü 12 neden dersen 8 aldım sistem için evdede 4 vardı öle işlemcide ghz çok diye ve cok ucuz diye 30 tl sıfırı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon295

merhebalar ben yeni sistem topladım ekran kartı hariç gta 5 i mediumda kasmadan oynatcak bi ekran kartı lazım sistem gereksiniminde 9800 gt var fakat benim aklımda gts 250 ekran kartı var o karttan iyi gözüküyor ama notebook.check te ikiside yok baska sitede bu e.k lerin oyundaki fps lerini gösteren link atarmısınız?
    bu arada sistem böyle:

3.4 ghz intel pentium
    12 gb ram
    aklımda gts 250 e. k gta 5 medium çalıstırırmı veya sizin bildiğiniz güzel ekran kartı varsa yazın en fazla 500 tl bütcem var

O islemci tek veya cift cekirdekli istedigin performansi vermez ram asiri abarti ekran karti olarak psu ve ekran karti birlikte biseyler alman lazim ama islenci seni yolda birakicak gibi ghz degil model yazarak calisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozaman güzel bi işlemci yazarmısınız fazla pahalı olmasın ?
  • Ekran karti darbogaz yaparmi pek bilmiyorum ama eger 530 tllere biraz cikarsan sana Asus r9 270 tavsiye eserim
    Islemcidede intel istiosan i3 al amd istiosan fx6300 al kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qirikkaleli -- 5 Temmuz 2015; 11:30:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam alabileceğin en ucuz sağlam işlemci
    http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i3-3220-soket-1155-33ghz-3mb-onbellek-22nm-islemci.html
    Bilgisayar toplarken işlemciden kısmayın birdahakine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çağlar çok tşk ederim dediğin işlemciyi aldım 30 tlye aldığımıda 35 tlye arkadaşa sattım :D her neyse çağlar kardeş gta 5 i mediumda hiç kasmadan oynatacak bi ekran kartı söylermisin aklımda nvidia gts 250 var o oynatırmı sistem belli zaten 12 gb ram ve senin dediğin işlemci
  • tşk ederim simdi baktım ekran kartı iyi fakat ben nvidia düşünüyorum nvidia önerdiğin varmı?
  • peki işlemci olarak intel core duo 2 t6500 2.10 ghz alsam açmazmı yinede :( ?
  • dragon295 D kullanıcısına yanıt
    ekran kartı olarak Asus Strix 750ti (nvidia) olur uygun fiyatta ve videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=Tut4Zi0_UpI

ayrıca 40-50 limitiniz artarsa gene asus r9270 (amd) de düşünün derim arada 80 tl fark var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.