Şimdi Ara

Ekran Kartından alev çıktı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni FSP güç kaynağı aldım doğru bir şekilde montajını yaptım emin olmak için internetten bakarak kontrol ettim zaten yanlış yere takma ihtimalim yok fakat ekran kartından kıvılcımlar yükselmişti hemen gücü kestim güç kaynağıyla ekran kartını götürdüm teknik serviste test ettiler güç kaynağı arızalı çıktı(power supply test cihazı ile baktı) hatta emin olmak için adam ordan farklı bi ekran kartı denedi sonuç aynı güç kaynağı yüzde 100 hatalı eminim iade ettim fakat ekran kartını tamire vermiştim güç kablosunu çıkarınca görüntü alıyorum taktığımda ise ekran kartı kısa devreye düşüp sanki sürekli kendini resetliyor gibi fanlar durup yeniden başlıyor bende soğutucuyu ve backplate i söktüm tamire verdiğim yer güç kablosunun takıldığı yerdeki smd leri saçma sapan bir şekilde birbirine lehimlemiş ya da hiç uğraşmadılar kıvılcım çıktığı sırada lehimler eriyip birbirine girdi bilmiyorum fakst görüntü alabiliyorum karttan kabloyu takınca gidiyor sizce kartın kurtarılma ihtimali var mı ? ve FSP yetkilileri ile görüştüm tamir den gelsin bakalım dediler ama ne biliyim kart güme gitti garantisi de yok malesef :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kart ateş etmiş olabilir mi?
  • Kart minigun ile tatata yapmış 150 ye sattım 340tl zarardayım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.