Şimdi Ara

Ekran kartındaki HDMI çıkışından sesi de nasıl göndereceğim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. ekran kartındaki hdmi çıkışından görüntü ve sesi aynı anda ileteceğim ama anakarttaki spdi-out çıkışına bağlıyorum ekran kartından çıkan o küçük kablo ile ama lcd tv den herhangi bir ses gelmiyor. yanlış bağlıyorum herhalde. bir çok kombinasyonu denedim ama olmadı.

ekran kartı GTX 260 HDMI çıkışlı.
    Anakart: asus P7P55D LE.

• İşletim sistemin nedir bilmiyorum ama Win7 de saatin ordan ses simgesine sağ tıklayıp , kayıttan yürütme aygıtlarından ekran kartının ses driver ını seçiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 21 Eylül 2010; 20:12:10 >
  • ekran kartından çıkan o kabloyu anakarttaki spdi out çıkışına takıyoruz değilmi. o küçük kablo siyah ve kırmızı kablodan oluşuyor ama anakarttaki spdif bağlantısı üç tane sivri uçlu(tel gibi) çıkış var. bunların hangisine takacağız.
  • Ekran kartını anakarta bağlayarak tam olarak neyi amaçlıyorsun ki?

HDMI çıkışı bilgisayarı TV'ye bağlamak için kullanılıyor...
  • ekran kartındaki hdmi çıkış ile lcd tv ye bağlayıp görüntü alıyoruz ama ses alamıyoruz ! o yüzden küçük bir kablo ile anakartın spdi çıkışı ile ekran kartı arasında ekstra bir bağlantı kurarak hdmi üzerinden sesi de gönderebiliyoruz yani lcd tv den artık sesi de alabiliyoruz ama ben hala uygulayamadım. çok basit bir işlem ama bilmediğim için biryerlerde yanlış yapıyorum herhalde. ekran kartı için de ayrı bir ses sürücüsüde kurulacak mı yoksa.
  • Şimdi anladım olayı...

Beta sürücüsüyle güncelleme yap HD Audio için yenilikler var, belki sorun çözülür.

http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-260.63-beta-driver-all.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.