Şimdi Ara

Ekran Kartında ısınma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde Sapphire x800xt var. Ve devamlı pc windows da iken kilitleniyor ben sorunun ekran kartının cok ısınması olduğunu düşünüyorum. Peki bu ısıyı ne ile ölecebilirim everest dışında? Everestte doğru değerler elde edilmediğini duydum da ?



  • Hmm sorunun ekran kartından olduğundan emin misin? Çünkü windowstayken kilitleniyo demişsin ekran kartı genelde oyun içinde çok ısınıp kilitlenir. Eğer ekran kartına yüksek bi o/c çakmadıysan da o kartın kasa tek fanlı olsa dahi kilitleyecek kadar ısınmaz. Eğer sorun kesin karttan diyosan Isı için radeonun ne programı var bilmiyorum kardeş ama everest'in çok da farklı bi ısı değeri göstereceğini sanmam..
  • Ati tool da yazar sıcaklıkları... ( en doğrusunu bu program gösterir)
  • Ekran kartı ve cpu nun en şoğuk hali windows ta beklerken oluyor. Açılışta bile daha fazla ısınırlar. O yüzden bence sıkıntın başkadır. Dikkatli kontrol et....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Real1256

    Arkadaşlar elimde Sapphire x800xt var. Ve devamlı pc windows da iken kilitleniyor ben sorunun ekran kartının cok ısınması olduğunu düşünüyorum. Peki bu ısıyı ne ile ölecebilirim everest dışında? Everestte doğru değerler elde edilmediğini duydum da ?

    Ekran kartının fazla ısınması durumunda ekranda bazı bozuk alanlar,pixel dağılımları ve oyunlarda donmalar meydana gelir...
    Eğer windowsda iken donmalar meydana geliyorsa sorun büyükbir ihtimalle cpu ısısındadır
    sıcaklıkları ölçmek için everest kullanabilirsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.