Şimdi Ara

EKRAN KARTINDA BİR PROBLEM VAR ÇILDIRACAGIM YARDIM BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NVIDIA GEFORCE 210 EKRAN KARTI KULLANIYORUM .BILGISAYARI ALALI 2 3 AY OLDU FAKAT ALDIGIM GÜNDEN BERİ EKRAN KARARIYOR VE SAĞ ALT KÖŞEDE GÖRÜNTÜ SÜRÜCÜSÜNDE Bİ ARZA TESPİT EDİLDİ KURTARILDI GİBİ Bİ YAZI ÇIKIYOR.OYNAMIŞ OLDUGUM OYUNDA DA AYNI PROBLEMİ YAŞIYORUM.OYUNA İLK GİRDİGİM DE PC HAFİF KASIYOR 2 3 DK SONRA EKRAN YİNE KARARIYOR .DAHA SONRA DÜZELİYOR.ANCAK O ŞEKİLDE RAHATÇA OYNAYABİLİYORUM.ACABA PC NİN EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜK AYARIYLA OYUNUN EKRAN AYARI ÇAKIŞMASINDAN DOLAYIMI YAPIYOR DEDİM 2 SİNDE DE 1440 X 90 ÇÖZÜNÜRLÜGE AYARLADIM SORUN DEVAM EDİYOR(1440X90 ÖNERİLEN ÇÖZÜNÜRLÜK BU ARADA). SEBEP NE GİDEREK SIKICI BİR HAL ALDI BU DURUM.. LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalist41 -- 14 Ekim 2010; 22:47:27 >

• Hangi windows u kullanıyorsunuz ?? xp, vista, win 7 ?????
  • 1440x900 demek istedin herhalde dimi? iki kere 1440x90 demişsin
  • hangi driveri kuruyorsunuz.paketten çıkan mı.yoksa internetten en güncel sürümünü mü ?
  • evet win 7 kullanıyorum. 900 demek istemiştim kusura bakmayın. pakatten çıkanı kurdum.... teşekkürler.
  • www.nvidia.com dan en güncel sürücüyü indirip kurun. birde windows 7 nin güncellemelerini yapmamışsanız. güncellemelerini mutlaka yapın.

düzelmesse bana ram uyumsuzluğu gibi geliyor. Bundan dolayı eyer biliyorsanız anakartın bios unu güncelleyin. ( bilmiyorsanız ve ilk defa apıyorsanız riskli bir işlemdir boş verin )

son oralarak güç kaynağı kaliteli ve güçü yüksek bir güç kaynağı mı ??
  • son sürümü indirip kurarsan iyi olur.
    tekrar yaparsa o zaman kafa yoralım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nvidianın son sürümünü indirmiştim aynı şekilde win7 de güncellemeleri tamam dır. (bu güncellemeyi otomatik olarak kendi belirtmiyor mu ? ben güncellemeleri o şekilde yapıyorum hep. başka türlü nasıl olacak bilmiyorum.) ... güç kaynagının modelini iyi olup olmadıgını bilmiyorum arkadaşım ya onu da nereden bakacagımı söylerseniz hemen bakar cevap veririm.... ram olayı hakkın da ise hiç bir bilgim yok :) .... çok başınızı ağrıttım kusurabakmayın teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalist41

NVIDIA GEFORCE 210 EKRAN KARTI KULLANIYORUM .BILGISAYARI ALALI 2 3 AY OLDU FAKAT ALDIGIM GÜNDEN BERİ EKRAN KARARIYOR VE SAĞ ALT KÖŞEDE GÖRÜNTÜ SÜRÜCÜSÜNDE Bİ ARZA TESPİT EDİLDİ KURTARILDI GİBİ Bİ YAZI ÇIKIYOR.OYNAMIŞ OLDUGUM OYUNDA DA AYNI PROBLEMİ YAŞIYORUM.OYUNA İLK GİRDİGİM DE PC HAFİF KASIYOR 2 3 DK SONRA EKRAN YİNE KARARIYOR .DAHA SONRA DÜZELİYOR.ANCAK O ŞEKİLDE RAHATÇA OYNAYABİLİYORUM.ACABA PC NİN EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜK AYARIYLA OYUNUN EKRAN AYARI ÇAKIŞMASINDAN DOLAYIMI YAPIYOR DEDİM 2 SİNDE DE 1440 X 90 ÇÖZÜNÜRLÜGE AYARLADIM SORUN DEVAM EDİYOR(1440X90 ÖNERİLEN ÇÖZÜNÜRLÜK BU ARADA). SEBEP NE GİDEREK SIKICI BİR HAL ALDI BU DURUM.. LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ...

Eğer bilgisayarı aldığından beri devam eden bir problemse neden aldığın yere danışmadın da 2-3 ay böyle bekledinki?
    Çözüm sunayım, Olası problemler:
    -Güç kaynağının gücü yetersiz kalıyor olabilir.
    -Windows 7'n veya ekran kartın güncel değilse bundan olabilir.

Şimdilik en iyimser problemler bunlar, önce bize güç kaynağını yaz, daha sonra arkadaşlarında dediği gibi ekran kartını ve windowsunu güncelle sorun devam ederse o zaman daha farklı çözümler sunmaya çalışırız.

• Ya sorun geçer sandım eşşeklik ettim .Zaten tatil ramazan derken geçti gitti :).... Dediklerinizi uyguluyacagım hadi hayırlısı . Saolun arkadaşlar.
  • Eğer bilgisayarı aldığından beri devam eden bir problemse neden aldığın yere danışmadın da 2-3 ay böyle bekledinki?
    Çözüm sunayım, Olası problemler:
    -Güç kaynağının gücü yetersiz kalıyor olabilir.
    -Windows 7'n veya ekran kartın güncel değilse bundan olabilir.

Şimdilik en iyimser problemler bunlar, önce bize güç kaynağını yaz, daha sonra arkadaşlarında dediği gibi ekran kartını ve windowsunu güncelle sorun devam ederse o zaman daha farklı çözümler sunmaya çalışırız.

-Güç kaynağının gücünün yetersiz kalıp kalmadıgını nereden öğrene bilirim?
    -Windows 7 n veya ekran kartının güncelligini nereden öğrene bilirim?

:)
  • güncel sürüümü indirip kurduktan sonra aynı problemler varsa yasarcay ve diğer arkadaşların dediği gibi dediği gibi bilgisayarınızın donanımları iyi beslenemiyor olabilir güç kaynağı 300w ve üstü ise rahatlıkla besleniyordur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcnylmz

güncel sürüümü indirip kurduktan sonra aynı problemler varsa yasarcay ve diğer arkadaşların dediği gibi dediği gibi bilgisayarınızın donanımları iyi beslenemiyor olabilir güç kaynağı 300w ve üstü ise rahatlıkla besleniyordur..

300 w olduğuna nereden bakabilirim. Denetim masasından girdim de bulamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalist41

quote:

Orijinalden alıntı: mrtcnylmz

güncel sürüümü indirip kurduktan sonra aynı problemler varsa yasarcay ve diğer arkadaşların dediği gibi dediği gibi bilgisayarınızın donanımları iyi beslenemiyor olabilir güç kaynağı 300w ve üstü ise rahatlıkla besleniyordur..

300 w olduğuna nereden bakabilirim. Denetim masasından girdim de bulamadım ?

kasanın içinde, güç kaynağının üstünde yazıyor(yandan açtığında sol üst taraftaki 15-20cm lik kutu)
  • güç 300w onla ilgili bi sorun değil sanırım arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.