herkes farklı birşey soyluyor. Bende hd4850 sapphireekran kartı var. referans modeli. Kendi sogutucusunu çıkartıp yerine yeni bir sogutucu taksam kartın garantisi gider mi?
burada oylamaya sokuyorum artık bunu.
eğer gitmez ise, bana güzlinden bir tane ekran akrtı sogutucusu onerır mısınız?? vortexx nasıl mesela? fiyat 100 ü geçmeyecek.
herkese şimdiden teşekkürler...
Az önce de yazdım bir konuya 4850 için en iyi çözüm Akasa Vortexx 'tir
Karta zarar vermediğin sürece yani soğutucu montajını yaparken karta dikkatli davranıp zarar vermeyeceksin... Arıza halinde ise servise stok soğutmasını takıp yollayacaksın.... Burda sölenmez ama söledim
fakat dikkat edilecek husus var.eğer soğutmanın kartın üst tarafında bulunan demir tel şeklindeki çubuklara bir kağıt yapıştırılıp.bu kağıda zarar gelirse garanti gider yazısı asılmışsa işin zor. o kağıt çıktıktan sonra tekrar yapışması zor olan bir kağıttır. eğer böyle bir sorunun yoksa dilediğini yapabilirsin.