Şimdi Ara

Ekran kartına ne oldu?Yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 saat falan önce bir oyuna girerken bilgisayar reset attı ekran açılırken görüntü bozuldu,forumlara ve facebooka girerken birşey yok ama oyunlara girince görüntü bozuk.Örneğin şöyle gösteriyor:http://a1302.hizliresim.com/16/6/jurl7.jpg
    Sizce ne oldu ve oyunu daha önce çok oynadım yani oyunu kaldırıyor normalde.

• Oyunu pencere modunda açmayı dener misiniz?
  • Sadece oyun değil bilgisayar açılırken yüklenme ekranında da mavi kareler var bir de ATI kullanıyordum o artık sağ altta çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarchNoon

1 saat falan önce bir oyuna girerken bilgisayar reset attı ekran açılırken görüntü bozuldu,forumlara ve facebooka girerken birşey yok ama oyunlara girince görüntü bozuk.Örneğin şöyle gösteriyor:http://a1302.hizliresim.com/16/6/jurl7.jpg
    Sizce ne oldu ve oyunu daha önce çok oynadım yani oyunu kaldırıyor normalde.

Kabloları kontrol edın eger aparatlarda ve kablolarda sorun yoksa ekran kartı hakkı rahmetıne kavusuyorda olabılır surucusunude yenıleyınbı

Bazen ekran kartları PSu yakabılır ayrıca resetlemeyı sadece oyuna gırınce yapıyorsa bunada dıkkat edın bızzat basıma geldı 2 oyun actıgımda 3-4 kere resetledı sonra power fısss oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderhorn -- 6 Şubat 2013; 21:15:10 >

• hocam ekran kartı veya psu pert

büyük bir ihtimal psu pert
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

hocam ekran kartı veya psu pert

büyük bir ihtimal psu pert

Alakasi yok kardesim psu ile..

Kardes ekran kartinin belleklerinde sorun var. Ekran karti firinlama konusunu inceleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pardon hocam ben ekran kartı diyecektim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.