Şimdi Ara

Ekran kartına gore oyundaki grafik detayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler su ana kadar hep grafik detayınımı nedir (Grafik Quality) low olarak oynuodum bi kere middle denimm dedim baya bi fark varmış garfikler cok daa guzel gozukuo ama bilgisayar takıldıgında lagdan dolayımı ekran ayarından dolayımı anlamıorum sizce middle calsıtırmaya devm mı ediim bilgisayar ozellikleri sunlar 3 ghz islemci 768 ram 128 ekran kartı yardım edebilrseniz sewnirm

• ekran kartinin modeli nedir ? 128 mb ama onuda yazarsan ortalama birseyler soylenebilir . Islemci ve ram yeterli .
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknowar

ekran kartinin modeli nedir ? 128 mb ama onuda yazarsan ortalama birseyler soylenebilir . Islemci ve ram yeterli .

onu bilmiorum kasayı acıp bakıcam ama o gun actıgımda bisey cıkmıstı bi daada takamadım pek ii diilim yani ekran kartı markasını kasayı acmadan ogrenmemin bi yolu varmı ?
  • ben hıghte oynuyorum super grafıkler ekran kartı geforcefx5200 128 mb ram 768 ıslemcı amd 3000+ sımdı 512 lık ekran kartı alacam o zman daha bı ıyı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: __AMİDAMARU__

beyler su ana kadar hep grafik detayınımı nedir (Grafik Quality) low olarak oynuodum bi kere middle denimm dedim baya bi fark varmış garfikler cok daa guzel gozukuo ama bilgisayar takıldıgında lagdan dolayımı ekran ayarından dolayımı anlamıorum sizce middle calsıtırmaya devm mı ediim bilgisayar ozellikleri sunlar 3 ghz islemci 768 ram 128 ekran kartı yardım edebilrseniz sewnirm

Kardeşim grafik ayarlarının hepsini (çözünürlük dahil) max. yap. Bir tek shadows quality i dots yap. Bu şekilde kasmaması lzm. Bnm sistem amd 3000+, 256mb fx 6600 GT ve 1Gb ram da olduğu halde shadows u detailed yaptığım zmn (1600*1200) 1 er saniyelik donma oluşuyor. Dediğim gibi yaparsan büyük ihtimalle kasmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FjardeVarlden

ben hıghte oynuyorum super grafıkler ekran kartı geforcefx5200 128 mb ram 768 ıslemcı amd 3000+ sımdı 512 lık ekran kartı alacam o zman daha bı ıyı olur
    HÖ, bende de senden daha iyi pc ve aynı ekran kartı var, hemen deniyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magna_Carta

quote:

beyler su ana kadar hep grafik detayınımı nedir (Grafik Quality) low olarak oynuodum bi kere middle denimm dedim baya bi fark varmış garfikler cok daa guzel gozukuo ama bilgisayar takıldıgında lagdan dolayımı ekran ayarından dolayımı anlamıorum sizce middle calsıtırmaya devm mı ediim bilgisayar ozellikleri sunlar 3 ghz islemci 768 ram 128 ekran kartı yardım edebilrseniz sewnirm

Kardeşim grafik ayarlarının hepsini (çözünürlük dahil) max. yap. Bir tek shadows quality i dots yap. Bu şekilde kasmaması lzm. Bnm sistem amd 3000+, 256mb fx 6600 GT ve 1Gb ram da olduğu halde shadows u detailed yaptığım zmn (1600*1200) 1 er saniyelik donma oluşuyor. Dediğim gibi yaparsan büyük ihtimalle kasmaz.

denicemde shadow qualityde dots die bisi yok detailed ,circle ve nothing var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Magna_Carta

quote:

denicemde shadow qualityde dots die bisi yok detailed ,circle ve nothing var

Kusura bakma kardeşim Oblivion a gitmiş aklım. Circle demek istemiştim

• saol kardeş de oyun oynamyamıyoruzki zaten lagdanda ote bisi var serverlarda
  • quote:

saol kardeş de oyun oynamyamıyoruzki zaten lagdanda ote bisi var serverlarda

+1
  • 1 gb ram 256mb 128 bit ekran kartında tam verim alabilirsin bence 128 mb ekran kartı az gelir
  • quote:

voop tanıdın sen

• obaa selam tekilah
  • beyler işlemciye falan sistem bilgilerine nerden bakcaz biraz eziğim galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: servetbugra

beyler işlemciye falan sistem bilgilerine nerden bakcaz biraz eziğim galiba

Başlat>Çalıştır' tıkla dxdiag yaz enter'a bas..bilgisayarın tüm özelliklerini görürsün
  • sagol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.