Şimdi Ara

EKRAN KARTIMIN ISI SEVİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bundan yaklaşık bir ay önce MSI GL62 QE modeli bir bilgisayar aldım, ekran kartımın çalışmasında ve performansında ciddi bir sorun yok, ancak
    MSI Afterburner ile ilgili izlediğim bir videoda ekran kartı sıcaklığının 70 dereceye kadar bir problem yaratmayacağı söylenmişti, ancak çalıştırdığım bazı oyunlarda, (Örnek: Assassin's Creed Syndicate, FarCry Primal) MSI Afterburner programı üzerinden hiçbir ayar değişikliği yapmasam dahi 78 dereceye kadar ısındığını görüyorum. Acaba bu normal mi ve ileride herhangi bir probleme yol açar mı?

ÖNEMLİ NOTLAR:

1) Ayrıca MSI Afterburner programını kullanarak ibreleri maksimuma bile çıkarsam sanki programı hiç kullanmamışım gibi ne sıcaklık ne de oyun içi FPS artmıyor.
    2) Bilgisayar İşlemci gücünü artırmak için daima yüksek performans güç kipinde çalışıyor, yazın ortam sıcaklığı etkeni var ancak altında 6 fanlı soğutucu sürekli maksimum ayarda çalışıyor.
    3) Sistem Özellikleri:
    Intel Core I7 6700HQ 2.4(3.2) GHz
    8GB DDR4 Ram
    1TB SATA HDD
    Nvidia GeForce GTX 950M 2GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HZR- -- 12 Temmuz 2017; 19:11:1 >

• Pek anlamadım ama ekran kartı ısınmasından dertliysen fanları ayarlama programı varsa ekran kartı üreticisinin oradan fanların hızını manuel artırabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartının ısısı normalmi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.