Şimdi Ara

ekran kartımın fanı yandı fan bulamıyorum yardımm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ATİ HD4850 x2 2gb 512bit ekran kartımın iki fanından biri yandı yaklaşık 2 aydır arayıp sormadığım yer kalmadı. ancak halen bulamadım bir kaç tane fan denedim ama faz hızı yükseldikçe etrafındaki metal kısma çarpmaya başlıyor.

Ati'ye de çok teşekkürler hiç ilgilenmediği için...

• quote:

Orijinalden alıntı: sLap.s

arkadaşlar ATİ HD4850 x2 2gb 512bit ekran kartımın iki fanından biri yandı yaklaşık 2 aydır arayıp sormadığım yer kalmadı. ancak halen bulamadım bir kaç tane fan denedim ama faz hızı yükseldikçe etrafındaki metal kısma çarpmaya başlıyor.

Atimi kaldi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophet66

quote:

Orijinalden alıntı: sLap.s

arkadaşlar ATİ HD4850 x2 2gb 512bit ekran kartımın iki fanından biri yandı yaklaşık 2 aydır arayıp sormadığım yer kalmadı. ancak halen bulamadım bir kaç tane fan denedim ama faz hızı yükseldikçe etrafındaki metal kısma çarpmaya başlıyor.

Atimi kaldi ?

atinin kalıp kalmadığıyla ilgilenmiyorum. Fanı bulabileceğim yerlerle ilgileniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni kartlara bile aynı fandan bulmak çok çok zorken eski karta bulmak imkansız.
    Soğutucuyu komple değiştirebilirsiniz ama karttan daha pahalıya gelir.
    En ekonomik çözüm yakın ölçülerde bir kasa fanını eskisinin üstüne sabitleyin.
  • sLap.s S kullanıcısına yanıt
    Hocam zor bulman 8 lik falan bi kasa fanı alıp oraya monte edip üfletmeyi dene yada 12 lik nasıl yapcam dersen nette bak illaki yapan vardır

• Daha önce laptop fanımda sorun olduğu için yurtdışından temin etmiştim. Türkiye'de bu tür yedek parçalar bulunmayabiliyor. Sanırım şunların arasında istediğin parça vardır:
    Buradan
    Ancak fiyatı değerlendirirken aynı zamanda puanı ve olumlu yorumları yüksek satıcıdan almanı tavsiye ederim.Sonuçta burada satılanlar çeşitli dükkânlardan geliyor.
    PTT ile göndermeleri durumunda bir ayı bulabilir gelmesi, kargo ile göndertirsen daha seri şekilde gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oranos -- 28 Mayıs 2014; 14:01:59 >
  • hocam zaten kullandığın kart çok eski üzerinden 4 jenerasyon geçmiş karttan belki memnun olabilirsin ama fanını bulamassın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI FANI DURUP DÖNÜYOR
    11 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Fanları Dönmüyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Hocam zor bulman 8 lik falan bi kasa fanı alıp oraya monte edip üfletmeyi dene yada 12 lik nasıl yapcam dersen nette bak illaki yapan vardır

Kasa fanını bir deniyim aklımda vardı ama olmaz herhalde diyordum mantıklı geldi siz de söyleyince. Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.