Şimdi Ara

Ekran kartımı yükseltmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda olmasa da gtx780ti almayı düşünüyorum. Şuanda kullandığım ekran kartı Nvidia GeForce Gtx660 işlemcim ise Intel i5 3570 780ti yi aldığımda dar boğaz yaşarmıyım veya ekran kartından ne kadarlık bir performans kaybım olur ?

• Çok fazla bir performans kaybı olucağını düşünmüyorum.Yalnız eşşekten inip ferrari binmiş gibi olursun.
  • işlemciye overclock yapma imkanınız var mı?yaparsanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Çok fazla bir performans kaybı olucağını düşünmüyorum.Yalnız eşşekten inip ferrari binmiş gibi olursun.

Gtx 660 ta kötü değil ama artık eskidi Full ayarlarda oynayamıyorum artık :D
    quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

işlemciye overclock yapma imkanınız var mı?yaparsanız iyi olur.

Evet şuan normal hızı 3.40GHz 4.0GHz civarı bir hıza sorunsuz çekebiliyorum işlemciyi 3570k almadığıma hala yanıyorum bu arada teşekkür ederim cevaplarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rangle -- 3 Eylül 2014; 16:56:55 >
  • kuzende var 3570 ve msi anakart.anakartin uzerinde bir tus var basinca 4.2 ghz yapiyor.yani anakartin yaptigi oc bu ise senin elle daha iyisini yapabilmen lazim 4 ghz'den derken k olmayani mi tamam o zaman sorun yok o kadar oc oluyor yanlis bilmiyorsam k olmayani yani elinden gelen baska bir sey yok 4 ghz kullanacaksin ama ti almak zorunda misin duz 780 al daha hesapli hem fiyati.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

kuzende var 3570 ve msi anakart.anakartin uzerinde bir tus var basinca 4.2 ghz yapiyor.yani anakartin yaptigi oc bu ise senin elle daha iyisini yapabilmen lazim 4 ghz'den derken k olmayani mi tamam o zaman sorun yok o kadar oc oluyor yanlis bilmiyorsam k olmayani yani elinden gelen baska bir sey yok 4 ghz kullanacaksin ama ti almak zorunda misin duz 780 al daha hesapli hem fiyati.

Intel i5 3570 kullanıyorum 3570K değil. Bende ASUS P8Z77-V Pro adlı anakartı kullanıyorum ve bios üzerinden Yüksek performans seçtiğimde hem ram hem işlemci otomatik overclock oluyor manuel yapmak istersem de bu videoda gösterildiği gibi yapmam yeterli :)

http://www.youtube.com/watch?v=Gm97HHIKw6k

Nvidia'nın her zaman ti serisi bir önceki ekran kartına kıyasla daha iyi performans veren bir seri olmuştur. Fakat fiyat meselesinde gerçekten haklısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.