Şimdi Ara

ekran kartımı powermı arızalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son 1 haftadır oyun oynarken aniden bilgisayar kapanıyor. oyuna girdikten 10 dk felan sonra oluyor. kapanma şekli oyunda hiç bir hata vermeden aniden fişi çekilmiş gibi pat kapanıyor sonra kendi kendine açılıyor bi kaç sn geçince tekrar kapanıyor bi kaç sn geçince tekrar açılıyor daha sonra masaüstü geliyor. powerım 4 yıllık acaba artık kaldırmıyormu yoksa ekran kartımmı arızalı anlayamadım. Birde pc 24 saat açık hiç bi sıkıntı yok sadece oyunda yapıyor bunu.

sistem

i5 2500k işlemci
    asus maximus 4 gene-z anakart
    8 gb ram
    hd 6950 ekran kartı
    asus 500 watt power

Battlefield 3 ve crysis 3 oyunlarını denedim ikisindede kapandı. bf 3 oyunu 10 dk açık tutup ss aldım max. sıcaklık değerler bu şekilde

ekran kartımı powermı arızalı ?

• Bu Kapanma Davranışı Bana Diyorki Psu
  • novalgine_plus N kullanıcısına yanıt
    Dostum bendede böyle sorun vardı %70 ihtimal psudan benim pcde böyle yapıyordu oyuna girince tak kapanıyordu pc 10 dk açılıyor sonra kapanıyor açılıyor
    Bedenin gıdası olduğu gibi kalbin ve ruhunda gıdası vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

muhtemelen işlemcin overloclu 6950 de az enerji tüketmiyor(hele oda oc li ise) psu yetmiyor olabilir overlockları varsa kaldırıp dene sorun çıkmazsa psudandır

işlemci ve ekran kartında oc yok hepsi default ayarlarında bu durumda psu almam kesinleşti galiba
  • novalgine_plus N kullanıcısına yanıt
    eğer mümkünse bir tanıdığında psu varsa dene başka birşeyde olabilir boşuna para harcamış olursun

Orijinalden alıntı: brsaltnc

eğer mümkünse bir tanıdığında psu varsa dene başka birşeyde olabilir boşuna para harcamış olursun

şuan deneyecek kimse yok ama mesala pes 2014 yarım saat oynadım kapanmadı crysis 3 bf 3 gibi daha fazla güç tüketen oyunlarda 10 dk sonra kapanıyor psu ihtimali çok yüksek ama genede deneyebilsem çok iyi olcak
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.