Bildirim
ekran kartımı iade etmek istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
güncel -
arızayı verdiği anda fotoğrafını çek o fotoğrafları da ulaştır kanıtlamış olursun. -
Götürüp sıkıntını dile getirmekte fayda var. ordaki müşteri hizmetleri bir dizi test yapacaktır öncesinde o testlerde çıkabilir sorunun. -
quote:
Orijinalden alıntı: EnigmaEW
Götürüp sıkıntını dile getirmekte fayda var. ordaki müşteri hizmetleri bir dizi test yapacaktır öncesinde o testlerde çıkabilir sorunun.
dün götürdüm değiştirin bunu dedim ya da iade alın bıktım bu 2. 7850 7870xt alıp farkını öderim diye söyledim iade alamıyoruz daha garantiye göndericez dediler ya bakın test yapın falan diyorum elimizde test yapıcak bişey yok diyolar daha öncede bilgisayarım paso reset atıyodu yine biişey yapamadılar ben hallettim yine adamların elinde hiçbişey yok bişey söyledinmide inanmıyolar madem öyle bende tüketici haklarıyla meşgul olurum dedim -
hocam aynı hata benım eskı bılgısayarımdada oluyordu ama sorun anakartımda cıkmıstı resmını gosterıyım sana yardımcı olur belki
işte böyle oluyodu bazende çizgi oluyordu ekran kartı amd idi ama sorun anakartta çıkmıstı
yinede yanlış bilgilendırme yapmıyayım ama basıma bunlar gelmıstı anakartı degiştirdiklerınde sorun cozuldu sankı benzıyor sorunumuz
ve vahim olanda istedigin zaman yapmaması arada bir yapıyor bazı gunler hıc yapmıyordu az çile çekmedim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 8 Haziran 2013; 10:14:02 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: i Am Not Dead
hocam aynı hata benım eskı bılgısayarımdada oluyordu ama sorun anakartımda cıkmıstı resmını gosterıyım sana yardımcı olur belki
işte böyle oluyodu bazende çizgi oluyordu ekran kartı amd idi ama sorun anakartta çıkmıstı
yinede yanlış bilgilendırme yapmıyayım ama basıma bunlar gelmıstı anakartı degiştirdiklerınde sorun cozuldu sankı benzıyor sorunumuz
yok hocam bu görüntü sanki uydu anteni yamulmuşta görüntü kaymış gibi benimki tek renk en son ekranda çok olan renk neyse mesela max payne 3 discodasın mor ışıklar 2 tane diğer renkler 1 taneya ekran mosmor oluyor sadece yukarıdan aşağı çizgiler oluyor sağdan sola yok
-
tamam dostum umarım cozum bulursun -
Hicbir kanitin yoksa iade almazlar. sorunu iyice arastir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
soyle mi?surucuden kaynaklaniyor bu hata bir ara bende de vardi film izlerken.
edit:ayni anda atmisiz.gray screen yukaridakinin ismi ama seninki mor.purple screen diye bisi var mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 8 Haziran 2013; 10:34:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
soyle mi?surucuden kaynaklaniyor bu hata bir ara bende de vardi film izlerken.
edit:ayni anda atmisiz.gray screen yukaridakinin ismi ama seninki mor.purple screen diye bisi var mi acaba?
purple screen baktım monitör sorunları ama böyle değil alan wake oynadığımda benimde gri siyah oluyodu sarı falanda olduğu oluyor ama bu dediğim en son hangi renk gözüme çarptıysa o renk oluyor
-
Kardeşim sen güncel chipset driverını yükledikten sonra ekran kartının güncel driverını bu aresten indir kur (http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_win8-64.aspx ) yorun yine devam ediyorsa başka bi bigisayarda kendin test et yine aynı şekilde olursa ekran kartındadır sorun ama olmazsa anakartında olabilir yada monitör kablondanda kaynaklanabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: zafercalskan
Kardeşim sen güncel chipset driverını yükledikten sonra ekran kartının güncel driverını bu aresten indir kur (http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_win8-64.aspx ) yorun yine devam ediyorsa başka bi bigisayarda kendin test et yine aynı şekilde olursa ekran kartındadır sorun ama olmazsa anakartında olabilir yada monitör kablondanda kaynaklanabiliyor.
monitör kablosu falan olması imkansız kart 50 60 ı gördümü direk bunu yapıyor sorun kabloda olsaydı neden reset atınca düzeliyor? driver en günceli defalarca silinip kuruldu bilgisayara defalarca format atıldı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Berke KURT
quote:
Kardeşim sen güncel chipset driverını yükledikten sonra ekran kartının güncel driverını bu aresten indir kur (http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_win8-64.aspx ) yorun yine devam ediyorsa başka bi bigisayarda kendin test et yine aynı şekilde olursa ekran kartındadır sorun ama olmazsa anakartında olabilir yada monitör kablondanda kaynaklanabiliyor.
monitör kablosu falan olması imkansız kart 50 60 ı gördümü direk bunu yapıyor sorun kabloda olsaydı neden reset atınca düzeliyor? driver en günceli defalarca silinip kuruldu bilgisayara defalarca format atıldı
cok eski bir surucu kursan diyorum gecenlerde 5850 ile gpu hizi sorunu yasayan bir arkadas 12.6 kurup sorunu duzeltti.kabloda degildir sorun.bir de degisik bir oyun kur hep max payne3'de deneme.ikinci kart diyorsun hadi ilk kart bozuktu bu niye aynisini yapiyor?karti degistirmek yerine hediye ceki iste baska kart al.
-
Isınınca sorun yapıyorsa videoya al o şekilde git biraz kararlı bi şekilde kızarsan oyun oynarken bu seviye sıacaklığa gelince böyle yapıyor reset atınca düzeliyor de biraz bagır 1. kartımda deği aldığım her ürün bozuk mu çıkıyor falan diye aklına ne geliyorsa söyle bnm asus leptobum %100 kullanıcı hataysıydı ama biraz sert çıkışında işlemini yapıtlar ordakilerin test yapmayı bildiği yok tablet aldım birinde bozuk çıktı geri verdim baktılar yenisini verdiler bu kez bakmadan almam sorunlu çıkıyor dedim kontrol ettim teknik servise çıkardım orasıda baksın diye şarjı yoktu elimde bitmişti içeriye verdi test yapıyor dedi içeri gitti ama aslında hiç şarjı yoktu şarjı olmayan tableti nasıl test edebilir falan diye çıkışınca k.bkmayın farketmedik dediler
-
@.45 ACP quote:
Isınınca sorun yapıyorsa videoya al o şekilde git biraz kararlı bi şekilde kızarsan oyun oynarken bu seviye sıacaklığa gelince böyle yapıyor reset atınca düzeliyor de biraz bagır 1. kartımda deği aldığım her ürün bozuk mu çıkıyor falan diye aklına ne geliyorsa söyle bnm asus leptobum %100 kullanıcı hataysıydı ama biraz sert çıkışında işlemini yapıtlar ordakilerin test yapmayı bildiği yok tablet aldım birinde bozuk çıktı geri verdim baktılar yenisini verdiler bu kez bakmadan almam sorunlu çıkıyor dedim kontrol ettim teknik servise çıkardım orasıda baksın diye şarjı yoktu elimde bitmişti içeriye verdi test yapıyor dedi içeri gitti ama aslında hiç şarjı yoktu şarjı olmayan tableti nasıl test edebilir falan diye çıkışınca k.bkmayın farketmedik dediler
hep max payne 3 denemedim zaten crysis 2 alan wake bunlardada aynısı yaptı kartı geri iade istiyorum diye bağırdım falan daha alamayız dediler 1 faturadan 1 kere iade kesebiliyoruz diyince sesimi dahada yükselttim bundan sonra derdinizi tüketici haklarına anlatırsınız artık oraya giderim bende diye garantiye aldılar 15 gün ben napıcam o kartı vermek istiyorum ama gerçektende kart bana geri geldiğinde ne yapmalıyım? haftaya karne indirimi yaparlarsa 7870xt almak istiyorum ama o kartı vermem gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandemicc -- 8 Haziran 2013; 13:15:33 >
-
kart servisten sifir olarak degisirse sat ikinci elde vatanla ugrasacagina.7870xt alma bence belki senin sisteminin allerjisi vardir amd kartlara aynisini onda da yaparsa iste o zaman cizersin kafayi.gtx660 dusunebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
kart servisten sifir olarak degisirse sat ikinci elde vatanla ugrasacagina.7870xt alma bence belki senin sisteminin allerjisi vardir amd kartlara aynisini onda da yaparsa iste o zaman cizersin kafayi.gtx660 dusunebilirsin.
7870xt alıp ileride cf yapmayı düşünüyorum cfsi baya götürür gtx 660 da çok düşük kaçar ya 2. elden satsamne kadar zarar yapıcam? -
idae edebiliyorsan idae et edemiyorsan öyle yap ama 2. el alan zor bulursun 3de 1 oranında zarar edersin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X