Şimdi Ara

Ekran kartımı güncelleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia GeForce 9600 GT ekran kartı kullanıyorum.
    Cd'sinden driver'ı kurduğum zaman v195.62 sürümü kuruyor. Daha sonra güncelleme istiyor 314.07 sürümünü kuruyor.
    Ancak sorun burda çıkıyor, yeni güncelleştirmeyi yüklediği zaman ekran donuyor, fareyi oynattığım zaman 2-3 saniyede bir oynuyor. Renkler birbirine giriyor ve reset atmadan düzelmiyor.
    Resetten atıp bilgisayar açıldıktan bi yarım saniye sonra yine takılma başlıyor. Ne yapacağım fikri olan varmı ?

Orijinalden alıntı: Nirvana23

Nvidia GeForce 9600 GT ekran kartı kullanıyorum.
    Cd'sinden driver'ı kurduğum zaman v195.62 sürümü kuruyor. Daha sonra güncelleme istiyor 314.07 sürümünü kuruyor.
    Ancak sorun burda çıkıyor, yeni güncelleştirmeyi yüklediği zaman ekran donuyor, fareyi oynattığım zaman 2-3 saniyede bir oynuyor. Renkler birbirine giriyor ve reset atmadan düzelmiyor.
    Resetten atıp bilgisayar açıldıktan bi yarım saniye sonra yine takılma başlıyor. Ne yapacağım fikri olan varmı ?

314.14 bi dene bakalım

Orijinalden alıntı: Nirvana23

Nvidia GeForce 9600 GT ekran kartı kullanıyorum.

bende de 8800 gt var 1 gb lık modeli 314.21 yüklü daha doğrusu hangisini yüklersem yükliyim bi sorun yok sizin ki nasıl bi sorun merak ettim açıkçası
    İ7 4930K 4.4 Ghz O.C. / Asus P9x79 Pro / G-Skill 8x4 1866 Mhz / Asus GTX760 DC2OC / MSI GTX760 Twin Frozr IV / Corsair Hx1200i 80 Plus Platinium / Samsung 250GB Evo Kingston 120GB 3K / Seagate 1TB - 500GB 7200 Rpm 64 Mb / Cooler Master HAF 922 / Cooler Master Nepton xl / Creative Sound Blaster Z / Asus DVD-R / Asus PG278Q / Logitech Z623 Logitech G510 / A4Tech Bloody TL8 Terminatör / Logitech G230 / Thermaltake Dasher Large / Win. 10 Pro

• http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx gir sistem otomatik tarasın uygununu bulsun aynı sorun bendede vardı düzellltim boyle
    Yabancı şarkı gibiyim; dinleyenim çok, anlayanım az...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nvidia ekran kartını görmüyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.