Şimdi Ara

ekran kartımdaki mantık hatası-anlam verebilmiş değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Elder Scrolls V Skyrim oynuyorum.oyunu high da da oynasam aynı fps'yi alıyorum lowda da oynasam aynı fps'yi alıyorum.nası bi mantıktır bu anlam veremedim bir türlü

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 21 Aralık 2011; 19:24:35 >

• kaç fps de oynuyorsun.Yüksekse düşürsende etkilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

The Elder Scrolls V Skyrim oynuyorum.oyunu high da da oynasam aynı fps'yi alıyorum lowda da oynasam aynı fps'yi alıyorum.nası bi mantıktır bu anlam veremedim bir türlü

imla

Ah bide ekran ayarlarıyla oynadıktan sonra apply yazan yere bassan.
  • Oyunu ve ekran kartini bilmiyorum ama belkide ekran kartin zaten oyunu kaldirabildiginden ayarlarini degistrsende fps degismeyebilir
  • Oyunun ayarlarında bir yer vardı aklımda değil şimdi, vsync olması lazım fps yi düşürerek sabitliyor sorun olmaması için. vsync yazıyorsa onu pasif yapacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

The Elder Scrolls V Skyrim oynuyorum.oyunu high da da oynasam aynı fps'yi alıyorum lowda da oynasam aynı fps'yi alıyorum.nası bi mantıktır bu anlam veremedim bir türlü

imla

Ah bide ekran ayarlarıyla oynadıktan sonra apply yazan yere bassan.

ekran kartı malum 5650.ayarlarıyla oynadıktan sonra uygulaya basıyorum tabiki.665/865 te çalıştırıyorum su an.low da oynayıncada ormanda falan 18-22 fps oluyor ultra hight yapsamda 18-22 fps.he tabi bu her zaman olmuyo genelde 27-30 fps arasıheleki bina içine falan giriyim kapalı mekan olsun fps 40 e bile cıkıyo.

• şu oyunu bi oynayamadim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.