Şimdi Ara

Ekran kartıma birşey oldu [Görüntü gidiyor]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bilgisayarım açıldığı zaman masaüstünde 1 dakika kadar sonra ekran gidiyor ya simsiyah oluyor yada mavi ve çizgili oluyor. Fare ve klavye işlemiyor tamamen kilitleniyor. Güvenli modda ise sıkıntı olmadan kullanabiliyorum. Üstelik formatta attım. Sorunum nedir acaba?

Ekran kartıma birşey oldu [Görüntü gidiyor] Ekran kartıma birşey oldu [Görüntü gidiyor]

Edit: Sorun çözülmüştür. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yeni bir ekran kartı satın alsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut9334 -- 17 Aralık 2014; 3:22:50 >

• uplamak istemezdim ama 3 gün geçti yardıma ihtiyacım var
  • Güvenli modda ekran kartı driveri çalışmaz. Sorun ekran kartıyla alakalı olabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartının ram modullerinde sorun var buyuk ihtimalle.guvenli modda driver olmadığından ekran kartı çalışmaz yani işlem yapmaz sadece goruntu verir.normalde işlem yapınca yuzde 1 bile yuk altına giriyorsa ramleri sorunluysa hata verir.veya gpu dada sorun olabilir ama tahminimce buyuk ihtimalle ekran kartın gidik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam tahmin ettiğim gibi forumdan bir abimizden almıştım neyse sağlık olsun yardimlar için sonsuz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut9334

tam tahmin ettiğim gibi forumdan bir abimizden almıştım neyse sağlık olsun yardimlar için sonsuz teşekkürler

Kartı ben satmıştım. 1.5 sene önceydi galiba. Üzüldüm bozulmasına.
  • ozgboy kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakart bozuk olabilir diye düşünüyorum genede başka bir ekran kartıyla sorunu bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

Anakart bozuk olabilir diye düşünüyorum genede başka bir ekran kartıyla sorunu bulabilirsin

Dün başka bir ekran kartını takıp sistemi denedim. Tıkır tıkır çalışıyor. Sorun ekran kartı. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara duyrulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.