Şimdi Ara

Ekran kartım yanmış olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dün crysis 3 ü rahatça oynarken bu gün format attım driverları yüklerken ekran kartında intelin hd4000 ini yüklüyorum sonra amd yi yüklerken yükleme kısa sürüyor tamamlanınca kurulım sorasında sorunlarla karşılaşıldı gibi bir hata veriyor grafik sürücüsünü yüklemiyor ancak. Amd yüklenmediğinden inteli de görmüyor-daha önce inteli yüklediğimde görmemişti amd yi de yükleyince düzelmişti.- iki kere fabrika ayarlarına döndürdüm onekey recovery ile ama sorun aynı. ilk başta pc yi düşürdüler evde de ekran kartında sıkıntı mı oldu diye ama düşme falan olmamış. şimdi de düşünüyorum acaba ekran kartım yanmış olabilir mi? Pc yi zaten garantiye yollıcaktım ölü piksel sebebiyle sanırım daha da erken olucak bu. Pc: Lenovo G500 i3 4GB ram 64 bit win8.1 single language intel hd4000+amd radeon hd8570m.

• Öncelikle buraya tıklayarak ekran kartının sürücüsünü indir. Eğer cihazının garantisi devam ediyorsa 0212 912 01 34 numarasından Lenovo çağrı merkezini arayarak destek alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.