Şimdi Ara

Ekran kartım yanmış mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece herzamanki oldugu gibi laptopumda oyun oynadım ve bilgisayarı kapatım uyudum bugün sabah bilgisayarı actıgımda Amd ekran kartı bi uyarı verdi masaüstüne yazı geldi bende büyük bi hata yaparak okumadan tamam dedim Dota2 oynuyordum oyunu acmak icin tıkladıgımda bilgisayar hic bi tepki vermedi diger oyunları acmaya calıstım yine oyunlara girmedi sistemi geri yükledim düzelmedi bende aklıma bi format atmak geldi formatı attım Intel olan ekran kartını düzgün bişekilde yükledim ama amd yi bilgisayar görmüyo Microsoft temel görüntü bagdaştırıcısı olarak görünen birşey var ekran kartının driverıda yüklenmiyo bilgisayarda böyle bi ekran kartı yoktur gibi bi hata alıyorum ekran kartım yanmış olabilirmi bunu laptopun icini acarak ögrenmem mümkünmü acaba ve eger yanmışsa tamir ettirebiliyormuyuz cogu laptopun ekran kartı degişmiyo diye biliyorum yeni bi laptop alcak durumumda yok lütfen bilen varsa bişeyler söylesin bende onu yapıyım

• kardeşim ekran kartım yanmamıştır.bence bir sistem sorunu gibi duruyor.sistem geri yükleme yap bir dene eğer olmassa alternatif yöntemler deneriz.Burada sıkıntı eğer laptop kullanıyorsan ekran kartın çip arızası vermiş olsa ekran görüntü vermez zaten.eğer kasa ise ozaman farklı bu durumda ekranı hangi girişe takıyorsun.görüntü alırken.intel e takıyorsan da diğerine takınca görüntü almıyorsan ozaman bozuk olma ihitmailde var.yada ekran kartını çıkartıp güzel bir temizleyip giriş yerlerine yağsız kontak sprey yada bir tinerle temizleyip tak tekrar.ilk tam net bilgi ver.sonra yardımcı olalım sana
  • Laptop kullanıyorum çift ekran kartı var Intel bide amd sıkınt amdde pc yi formatladım İntel kuruldu normal kullanabiliyorum bilgisayarı ama oyun icin amd lazım oyunlar kasıyo bilgisayarı acsam ekran kartının elime alsam veya fotografını cekip buraya koysam yanıp yanmadıgını öyle anlayabilirmiyiz pek bilgili degilim bilgisayar konusunda tiner veya spreyle temizleme yaparken daha fazla arıza cıkarma ihtimalim bile var
  • Eğer indirdiğin driver ı kurmuyorsa, doğru sürücüyü indirdiğinize emin olunuz. Eğer doğru sürücüyü indirdiğinize eminsiniz, sürücüyü manual kurmayı deneyebilirsiniz. İndirdiğiniz sürücü kurulumunu, bir sıkıştırıcıyla (WinRAR, 7zip gibi) çıkartınız. Aygıt yöneticisinden, Intel haricindeki görüntü bağdaştırıcısının özelliklerinden sürücü güncellemeyi seçiniz. Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tarayı seçip, dosyaları çıkarttığınız klasörü seçiniz, alt klasörlerle birlikte seçeneğinin seçili olduğuna emin olunuz.

Kolay gelsin.
  • MetinYldrm kullanıcısına yanıt
    Bios'u kontrol et orada Onboard seçili ise PCI yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.