Şimdi Ara

Ekran kartım yandı, Yeni ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekran kartım ya benim hatamdan yada tedaş sayesinde yandı. Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum, eski ekran kartım çok iyiydi, alalı 3 yıl olmasına rağmen Max Payne 3 olsun Hitman Absolution olsun yüksek ayarlarda kasma olmaksızın akıcı şekilde oynayabiliyordum.
    Eski ekran kartım: VTX HD 5750 1 GB (128 Bit) GDDR5
    Zamanında 200 küsür liraya almışım, şimdi yine bütçem aynı. Maksimum 220-230 liraya çıkabilirim.

Eskisi ile eşdeğer yada daha iyi bir öneride bulunabilir misiniz arkadaşlar?

Edit:
    Kasa: AKASA GENESIS ATX KASA SIYAH 450W
    İşlemci: AMD ATHLON II X3 445 3.1GHZ 1.5MB 95W AM3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cigarette Smoking Man -- 22 Ocak 2013; 21:38:59 >

• psu ve işlemciyi yazarsanız daha rahat öneride bulunabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

psu ve işlemciyi yazarsanız daha rahat öneride bulunabiliriz.

Kusura bakmayın unutmuşum, ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cigarette Smoking Man

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

psu ve işlemciyi yazarsanız daha rahat öneride bulunabiliriz.

Kusura bakmayın unutmuşum, ekledim.

valla psu iyi bir şeyse 7770 alabilirsin ama değilse bu olabilirhttp://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=93923 (7750 alıcaksan gddr5 olmasına dikkat et gddr3 olan modelleride var.)

• Sanırım benim gibi psu su iyi olmayanlar icin en iyi kart 7750 banada bu kartin yolu gozuktu emektar 4650 yi satilika cikarmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 23 Ocak 2013; 20:50:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doutzen

15 fps ile oynamayı normal gördüğüne göre 5fps dede farketmiyceğinden atinin 3xxx serisinden alabilirsin 150 liranda cebinde kalır

15 olduğunu kim söyledi? Hitman ve Max Payne'de high'da rahat 30-33'ü görüyordu.
  • http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-15520.html

sanırım yakında bundan alacağım. eski kartınızı aratacağını hiç sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Sanırım benim gibi psu su iyi olmayanlar icin en iyi kart 7750 banada bu kartin yolu gozuktu emektar 4650 yi satilika cikarmak gerek

bende 4650'den 7750'ye çıktım,devrim oluyor

DDR5 varsa ondan al,ben aldığımda Vatan'ın stoğunda yalnızca DDR3 vardı,ama 50-60 lira farkta var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Sanırım benim gibi psu su iyi olmayanlar icin en iyi kart 7750 banada bu kartin yolu gozuktu emektar 4650 yi satilika cikarmak gerek

bende 4650'den 7750'ye çıktım,devrim oluyor

DDR5 varsa ondan al,ben aldığımda Vatan'ın stoğunda yalnızca DDR3 vardı,ama 50-60 lira farkta var

İşlemci felan da eskimişken biraz daha bekliyim full sisteme girişiyim diyorum ama o da masraflı olur ben en iyisi alıyım bu 7750 yi 1 sene de bu götürür seneye artık bakarız başımızın çaresine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.