Şimdi Ara

Ekran kartım ve 3lü monitör hakkında yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 3lü monitor yapmayı düşünüyorum ama kafama takılan bir şey var. 3lü monitör tek monitörden farklı olarak ekran kartını dahamı fazla kasar ? yanı tek monitörle ultrada oynadaıgım oyunları yine 3lüde ultrada fark yaratmadan oynayabilirmiyim ? bu arada ekran kartım zotac gtx 680 amp cahilliğimi mazur görün. pek bilgim yok bu konularda :)

• 3 monitör demek daha yüksek çözünürlük demek. Yani tek monitörde 1920x1080'se, 3'te 5760x1080 olur. Bu da hem kartın daha çok zorlanması, hem de vram kullanımının artması anlamına gelir.
    Bu tip kurulumlar için ideal çözümler, 4 GB* 670/680 ile SLI veya 7970 ile CF. Özellikle BF3 gibi sistem canavarı oyunları 3 monitörle oynayacaksanız.

* 4 GB, çünkü SLI-CF yapıldığında bellek miktarı artmaz. O nedenle 2 GB kartlarla bu tip çözünürlükler sıkıntı çıkarabilir. 7970'te ise standardı 3 GB, o daha rahat.

Tabi sizin kastettiğiniz 3 monitörde aynı görüntüyü göstermekse, o zaman fark olmayabilir. Benim kastettiğim şuydu:http://www.youtube.com/watch?v=mA3gtELZrOo&feature=fvwrel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 8 Ekim 2012; 2:09:35 >

• hmm anladım. ultrada oynayamıyorum ozaman. peki daha düşük ayarlarda oynayabilme şansım varmı ? sli yapmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellair

hmm anladım. ultrada oynayamıyorum ozaman. peki daha düşük ayarlarda oynayabilme şansım varmı ? sli yapmadan

bellek yetmiyeceği için en fazla medium- high karışık oynarsın
  • anladım arkadaslar. çok teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.