Şimdi Ara

EKRAN KARTIM OYUNLARDA HATA VERİYOR !!!YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun oynarken birden görüntü takılıyor ve ekranda şu resimdeki hata çıkıyor. daha sonra oyundan çıktığımda oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsam bilgisayarım da o çözünürlüğe geçmiş oluyor. örnek olarak ben 1360*768 kullanıyorum, ama oyunu 800*600 çalıştırıyorum. oyun bu hata sonucu kapandığında bilgisayarım da 800*600 çözünürlüğe geçmiş oluyor. bu hata karşıma çıktıktan sonra son sürüm driver i kurdum fakat aynı hata yine karşımda. ne yapmam lazım ?bi fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubsoda -- 13 Ağustos 2008; 11:48:53 >

• sürücüyü güncelle...overclok varsa overcloık yapma ekran kartına bu hatayı ekran kartı ısındığı için verio ..ssitem ne
  • Arkadaşın dediği gibi çok ısındığından kaynaklanıyor. Mümkünse kasa içini daha iyi soğutunuz veya oynadığınız oyunların grafiğinden biraz kısınız. Birde ne kadar süredir veriyor bu hatayı. Ati kartlarda genelde eğer çok uzun süre ısınarak çalışmışsa belli bir süre sonra ekran kartının performansı çok düşüyor ve zarar görüyor.
  • iki gündür bu hatayı vermeye başladı. ekran kartımı 3 sene önce aldım .dediğiniz gibi kasanın içini pek iyi soğutamıyorum. uzun süredir bu şekilde çalışıyor. peki şu andan sonra ne yapabilirim? ekran kartım ati radeon x700. yeni bir ekran kartı mı almalıyım, yoksa kasaya bir fan eklesem ekran kartımdan eski performansını alabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubsoda

iki gündür bu hatayı vermeye başladı. ekran kartımı 3 sene önce aldım .dediğiniz gibi kasanın içini pek iyi soğutamıyorum. uzun süredir bu şekilde çalışıyor. peki şu andan sonra ne yapabilirim? ekran kartım ati radeon x700. yeni bir ekran kartı mı almalıyım, yoksa kasaya bir fan eklesem ekran kartımdan eski performansını alabilir miyim?

bu soruma da cevap verebilir misiniz lütfen?
  • fanı temizleyin.kasa içi temizlik yapın.mümkünse bu yaz aylarında kasa kapağı açık dursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkep

fanı temizleyin.kasa içi temizlik yapın.mümkünse bu yaz aylarında kasa kapağı açık dursun.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rivatuner isimli programla ekran kartının ram hızını belirli bir miktar düşürmek çözüm oluyor.
  • arkadaşım aynı hatayı benim pc de veriyor ben de knıght onlıne oynarken veriyor. arkadaşlar hep ısınmadan dolayı diyolar ama ben ce alakasın yk çünkü her türlü denedim hatayı gene verdi bu kasayı buz dolabına koysam gene veriyor lütfen gerçekten nedenini bilen biri varsa yardın etsin lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.