Şimdi Ara

Ekran kartım nıye boyle yapıyor?? ati x1550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar ati x1550 ekran kartı kullanıyorum... on board 64 bit ram den yıyerek 1 gb oluyor... 2 gb ram var bılgısayarımda..

sımdı sorun su? ben 4 sene once aldıgım taka leptop la prience of percia oyununu güzelcene oynuyordum

ama bu bılgısayara yukledım ne oyunlar calıstıran bu bılgısayara.. oyun kasıyor ses onden gıdıyor goruntu arkadan ekran kartı ayarlarını her turlu kurcaladım olmadı.. format attım aynı...

aynı sorunu postal oyununu bılırsenız ondada yapıyor... en az 6 tane cd degıstırdım bozuktur dıye lütfen yardım

• pirince of persia MS-DOS oyunudur, ve sanırım siz bu kartı XP ile kullanıyorsanız bu tür sorunlar yaşarsınız. Poatala gelince : ben ona oyun diyenlerle pek iyi geçinemiyorum.
  • quote:

Poatala gelince : ben ona oyun diyenlerle pek iyi geçinemiyorum.

+1 aynen katılıyorum postal marionun biraz geliştirilmiş(artık nekadar geliştirildiyse)versiyonudur ama bu oyunda bile problem çıkarıyorsa ekran kartın artık baya bi eskimiş ve değiştirme zamanı gelmiş demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: protherm

quote:

Poatala gelince : ben ona oyun diyenlerle pek iyi geçinemiyorum.

+1 aynen katılıyorum postal marionun biraz geliştirilmiş(artık nekadar geliştirildiyse)versiyonudur ama bu oyunda bile problem çıkarıyorsa ekran kartın artık baya bi eskimiş ve değiştirme zamanı gelmiş demektir

yok sen yanlış hatırladın sanırım, bu iğrençlikler üzerine kurulu bir takım zırvalıklar zinciri....
  • walla spiderman 3 u calıstıran ekran kartı dos oyununu eskıdgı ıcın calıstırmıyorsa.. ben bundan suphe ederım daha yenı spıderman 3 oynadım.. prience of persia tho thosen da kotu bır oyun degıl 3 boyutlu 64 bit ısteyen bır oyunn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.