Bildirim
ekran kartım iyimi yeni aldım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Eskiden iiydi ama şimdi işine yaramaz, systemini bilmiyorum ama R7 240~250 gibi 1 kart edinsen güncel oyunlarıda oynarsın ama senin bulduğun kart güncel oyun fln açamaz çünkü yaklaşık 10 sene evvelki 1 kart bu 100'den directX 11 veya üzeri desteklemiyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 21 Mart 2015; 14:33:45 > -
Nokia 3310 şuan cep telefonu olarak neyse aldığın ekran kartı da o seviyede. Sırf ekrana görüntü versin diye 5-10 liraya alınabilir ancak. Çok para vermemişsindir inşallah. -
oo 50tl verdim ama benm ekran kartım aşırı dandikti
amd radeon hd 8350 gddr3 1gb 64 bit hiçbi oyunu açmıyo en azından bunu idarelik aldım -
Bilgisayarcıdan aldıysan onlar zaten kazıklamaya adam arıyolar. Çok pahalıya almışsın. 50 liraya forumda hd4770 alınabiliyor. -
takasla aldım bu kart cokmu kötü kardeş şimdi
ayrica bunu alcam 10 gün sonra
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx750-ti-strix-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html bu nasıl sence bi incele bak -
bilgisayarcı o karta 1 lira bile vermemiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgisayarcidan almadım -
Hey gidi gunler hey. Ozamanlar agp slotu ve ddr 2 ram problemimiz vardi. Acamadgimiz oyun yoktu. Ben 50 liraya hd 4850 1 gb ddr3 ekran kartimi satacaktim forum da da 50 lira etmez arkadaslarin bosa vaktini almayalim yormayalim diye attim bazanin altina. Adam benim cocuklugumun kartini vermis ya la 50 liraya. Bu arada onu taktigin slota haftaya alacagini takamazsin. Agp slot ilk verdigin. Gerci cok hatirlamiyorum ama alirken slotuna kartina dikkat et al bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş bunun girisi agp degil ama -
quote:
Orijinalden alıntı: Apreliax12
takasla aldım bu kart cokmu kötü kardeş şimdi
ayrica bunu alcam 10 gün sonra
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx750-ti-strix-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html bu nasıl sence bi incele bak
asus sorun çıkartıyo msi modelini tercih et daha az şikayet var asusa göre -
Ben olsam x1900 yerine HD8350 kullanmaya devam ederdim. -
hadi ya bu kart o kadarmı kötü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X