Şimdi Ara

Ekran kartım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-377474-z500-notebook-core-i5-260ghz-8gb-1tb-sshd-2gb-156-w8--notebook-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=71398

özet geçmek gerekirse üstteki pc ' ye sahibim skyrim'i arkadaşım her bakımdan daha eksik bir bilgisayarla ultrada oynarken ben ultrada veya high ' da kasmalar yaşıyorum bide sanırım bilgisayarın 2 ekran kartı var sorun bununla alakalı olabilirimi yapmam gerkeen ayarlar var mi ? şimdiden teşekkürler

• rammstein1881 R kullanıcısına yanıt
    Arkadaşının bilgisayarının işletim sistemi,işlemcisi,ekran kartı ne?
  • OmerD. O kullanıcısına yanıt
    arkadaşıma şu anda ulaşamadım sorumu şöyle değiştireyim bu bilgisayara high , ultra bazen mediumda bile kasması normal mi ? 2 ekran kartı olduğu için ayar falan mı yapmam lazımmı
    nvidia optimus geçiş teknolojisi var,işlemci gpu'sundan, harici gpu'ya geçiş o yapılamıyor olabilir.
  • OmerD. O kullanıcısına yanıt
    eğer böyle bir şey varsa ne yapmamı önerirsiniz ?
    Masaüstü sağ tıklayın nvidia denetim masası var 3d ayarlar bölümüne girin genelde otomatik seçilir yazar kart seçeneğinde orayı yüksek performanslı nvidia grafik işlemcisi yapın.Aynı yerde program ayarları bölümü var orada özelleştirilmiş program seçeneğini göreceksizniz onu oyunun kısayoluna ayarlayın hemen altında yine kart seçeneği var nvidia yapın uygula deyip çıkın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    12 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.