Şimdi Ara

Ekran kartı yeşillenme sorunu (Her Türlü Tavsiyeye Açık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kısa anlatacam. Yaklaşık 2 senelik bilgisayarım. SOn 6-7 aydır bu sorun var yada en azndan ben yeni fark ettim.
    6470m de grafik kartları arasındaki geçis sistemi manuel olarak yapılıyor yani sizin CCC (Catalys Control Center) a grip el ile ite yüksek perfornas GPU geç yada güç tüketimi GPU geç demeniz gerekiyor.

Sorun buradan başlıyor... Bilgisayar ilk açışımda prie takılı olarak (prize taklı iken açarsam otomatik olarak YÜksek GPU ile başlıyor) herhangi bir video izlemeye çalışsam buna internet videolaraıda dahil. Herhangi bir oyuna girmeye çalışsam sorun oluyor sorun da şu şekilde. Videolarda video takılıyor ve ekran da videonun olduğu kısım yeşil kutucuk oluyor ne bileyim görüntü takılıyor geriden geliyor falan. Oyunlarda ise PES 2013'ü bile en düşük ayarlarda ve çözünürlük düşük iken ayrıca pencere modunda takılarak oynatıyor... Ama gel gelelim ekran kartlarını değiştirince yani güç tasarrufuna alıp tekrar yüksek performasna geçince oyunlar gereken ayarlarda oynaıyor ve videolardaki yeşillenme sorunu kalkıyor..

Gerekli bilgiler...
    PC: HP Pavillion 1035st
    Ekran kartı : HD 6470m
    Bios güncel...
    Ekran kartı HP'nin kendi sitesinden güncel...
    Servisi aradm onlarda zaten ekran kartı ve bios güncelleyeyim diye dosya indirttirdiler indiridim zaten güncel olan herşeyi tekrar güncelledim ama olmadı. (İşim olduğu için telefonu kapattım ve programlar indikten sonra ararım dedim servise)

Bunlara rağmen olmadı arkadaşlar... Servisde tekrar arayıp bilgisayarı servise gönermek istemiyorum zaten büyük ihtimal kabul etmezler düşürüp kırdım ekranı parçalandı ve farkl ekran taktım. ayrıca farklı işletim sistemi yüklü onlarda format atmayız diyorlar... Son çare mecbur gidecek ama sizin varmı fikriniz...

Uzun olduğu için kusura bakman bu kdar kısa anlatabildim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zisegneD -- 20 Mayıs 2013; 4:22:07 >

• Güncel...
  • Güncel...
  • servise götür sorun garip burda çözüm bulunmaz bence
  • sorun gpu da görünüyor teknik servisden başka çare görünmüyor
  • Bakalım başka öneri yoksa zaten mecburen öyle olacak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.